Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

December 23-án kinyit Donovaly Nová hola oldala is!

2011.12.20.

December 23-án kinyit Donovaly Nová hola oldala is! Egy kiadós havazás után, sok síelő legnagyobb örömére pénteken megnyit a Nová hola oldalon található 1-es jelzésű, 2 km hosszú lesiklópálya, valamint a hozzá tartozó hibrid (6 személyes ülős és 8 személyes kiskabinos) felvonó!
A Patociny és Misúty (B és C jelzésű) húzólifteket előreláthatólag december 25-én fogják beindítani. A síliftek minden nap 8:30-tól 15:30-ig üzemelnek, de december 22-től lehetőség van a Záhradiste oldalon esti sízésre is, minden nap 17:30-tól egészen 21 óráig. Szlovákia legnagyobb téli gyermek funkparkja már nyitva van, ahol a gyermekek játszva sajátíthatják el a síelés alapjait. Az oktatópálya minden nap 9 órától délután 4 óráig tart nyitva.

Aki szállást foglal Donovalyban, ingyenesen kap egy PARK SNOW kártyát, amellyel számos más kedvezmény mellett olcsóbban vásárolhatja meg 3, vagy 6 napos síbérletét!

A Nová hola hibrid lift tövében található, ingyenesen használható korcsolyapályát már most hétvégétől használhatják a vendégek! Korcsolyacipő bérlésére is lehetőség van a DAMi’Sport boltban.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Gothal Rezort
Néhány éve épült üdülőházak és apartmanok a Liptói fenyőerdők szomszédságában, Donovalytól 12 km-re. Wellness szolgáltatások: uszoda, medencék, szaunavilág, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Villa Gardenia csillagcsillagcsillag
A Villa Gardenia a szlovák Donovaly síterepen, a legközelebbi sílifttől 150 m-re található. A vendégek 4 apartmantípusból választhatnak. A szállás wellness részleggel, kandallós nappalival, bárral, játszótérrel és parkolóval rendelkezik.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Sport Hotel Donovaly csillagcsillagcsillag
A 2016-ban felújított, gyerekbarát szálloda Donovaly központi részén, a sípályáktól 400 méterre található. Donovaly legnagyobb wellness részlege itt található szaunákkal, medencével, jacuzzival és sok más szolgáltatással.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.