Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Közös síbérlet Donovaly és Rózsahegy síközpontokra

2011.12.20. 2014.11.13. sielok.hu | frissítve: 2014.11.13.

Közös síbérlet Donovaly és Rózsahegy síközpontokra A szlovákiai Donovaly és a közelében található Ruzomberok (Rózsahegy) síközpontok a 2011/12-es szezontól kezdve folyamatosan közös síbérlettel kedveskednek a vendégeknek. Ezzel a közös bérlettel összesen 22 kilométernyi pálya síelhető be.
Minden minimum 2 napos síbérlet érvényes Donovalyra és a tőle 28 km-re fekvő Rózsahegy 11 km-es pályarendszerére is (kivéve: a csoportos kedvezménnyel kiváltott síbérelteket). Donovalyn 14 húzólift és 2 ülős felvonó, Rózsahegyen pedig 7 húzó-, 1 ülő- és 1 kiskabinos lift várja a síelőket! A sífutás kedvelőit is 2 "cross-country" sífutópályával várja Donovaly. Ezt az ajánlatot természetesen a szezonbérletek tulajdonosai is kihasználhatják, mivel mindkét központban érvényes lesz a PARK SNOW szezonbérlet, mely a Slovakia Super Skipas szezonbérlettől eltérően esti síelésre is érvényes Donovalyn!

Részletes síbérletárak (magyar nyelven): www.parksnow.sk
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Villa Gloria csillagcsillagcsillag
Felújított panzió Donovaly Nová Hola oldalán, 300 méterre a legközelebbi lifttől. Háromféle szobatípus 2-4 fő részére modern berendezéssel, LCD TV-vel és wifi internettel. Ellátás: reggeli.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Villa Gardenia csillagcsillagcsillag
A Villa Gardenia a szlovák Donovaly síterepen, a legközelebbi sílifttől 150 m-re található. A vendégek 4 apartmantípusból választhatnak. A szállás wellness részleggel, kandallós nappalival, bárral, játszótérrel és parkolóval rendelkezik.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gothal Rezort
Néhány éve épült üdülőházak és apartmanok a Liptói fenyőerdők szomszédságában, Donovalytól 12 km-re. Wellness szolgáltatások: uszoda, medencék, szaunavilág, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.