Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Donovaly: szombattól síelhető a meredekebb oldal

2018.12.21. Bata Attila

December 22-én, szombat reggel beindul az élet Donovaly síterepén a meredekebb, Nová Hola oldalon is. December 7. óta már lehetett síelni a másik (Zahradiste) oldalon 13 eurós napijegyért.
Szombaton beindítják a Telemix felvonót, és az alatta található, 2 kilométer hosszú a 1-es számú pályát, ahol most kb. 30 cm vastag műhó található. Nemcsak síelők, hanem gyalogosok is használhatják a Telemix liftet, egy oda-vissza menet ára 10 euró.

December 24-ig még tart a kedvezményes, 13 eurós napijegy akció. Szombat-vasárnap ezért már mindkét oldalon lehet síelni. A Zahradiste oldalon jelenleg az ülőlift melletti két pálya üzemel, valamint a parkolótól az ülőlifthez vezető pálya.

KOMMENTEK

Szállástippek
Villa Gloria csillagcsillagcsillag
Felújított panzió Donovaly Nová Hola oldalán, 300 méterre a legközelebbi lifttől. Háromféle szobatípus 2-4 fő részére modern berendezéssel, LCD TV-vel és wifi internettel. Ellátás: reggeli.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gothal Rezort
Néhány éve épült üdülőházak és apartmanok a Liptói fenyőerdők szomszédságában, Donovalytól 12 km-re. Wellness szolgáltatások: uszoda, medencék, szaunavilág, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Residence Hotel csillagcsillagcsillagcsillag
4 csillagos, elegáns szálloda Donovaly Zahradiste oldalától a P1-es kezdő pályától és húzólifttől 300 méterre. Wellness részleggel, gasztronómiai specialitásokkal ideális választás családok, párok, baráti társaságok részére.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.