Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Engelberg-Titlis: már a svájci síterepen is lehet síelni

2019.10.12. Bata Attila

Szombattól újabb svájci síterep nyitja meg a kapuit a síelők előtt, Zermatt és Saas Fee után.
Készítik a pályát a gleccseren
Készítik a pályát a gleccseren
Igazán remek hetet zárnak a gleccserek az Alpokban. Ezen a héten már kinyitott Mölltal, szintén szombaton indultak be a liftek a magyarok egyik kedvenc gleccserén, a Salzburg tartománybeli Kaprunban. A németországi Zugspitze csúcsán ezen a héten már 70 centiméteres vastagságot is elérte a természetes hó vastagsága, amely nem tipikus október első harmadában.

Az említett, illetve a már üzemelő gleccserpályákhoz csatlakozik a svájci Engelberg síterepének Titlis gleccsere. A 3239 méteres magasságban található gleccseren már napok óta dolgoznak a pályák előkészítésén.

Vasárnap elbúcsúztatják a régi kétüléses liftet. Ezen alkalomból zenekar és finomságok várják a látogatókat, valamint ingyen lehet liftekkel a régi lift helyén épülő hatszemélyes építkezését megközelíteni és megnézni.

Engelberg azon síterepek közé tartozik, ahol a helyi idegenforgalmi hivatal hógaranciát vállal. Tehát, ha a 2019. november 16. és 2020 május 14-i időszakban nincs nyitvatartó sípálya, akkor az aznapi síbérlet és szállás árát megtérítik. 
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.