Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Havazik Szlovákiában, 30-50 cm hó várható holnapig

2018.12.11. Bata Attila

Már tegnap megkezdődött a havazás a szlovák hegyekben, mára már több helyen is szép vastag hótakaró alakult ki, amely a lehető legjobbkor jön a síterepeknek mostanában.
Kép: Vrátna Malá Fatra
Kép: Vrátna Malá Fatra
A Szlovák Hidrometeorológiai Intézet (SHMÚ) figyelmeztetése szerint szerda reggelig akár 30-50 cm hó hullhat a Zsolnai és Trencsényi kerületekben.

A hivatalos hóadatok szerint ma reggel a Lomnici-csúcson 53 cm, Chopokon 50 cm és Csorba-tónál 30 cm volt a természetes hó vastagsága. Az elmúlt 24 órában kb. 10-15 cm hó hullott a hegyekben. Ahogy a képeken is látszik, a havazásból nem csak a magasabban található síterepek profitáltak.




KOMMENTEK
százas | 2018.12.11. 17:16
Esett már vasárnap is rendesen.

Szállástippek
Stráni Panzió csillagcsillag
Kedvező ár/érték arányú családi panzió szobákkal és apartmanokkal Myto (500 m), Tále (5 km) és Chopok dél&észak (11 km) közelében. Saját éttermében reggeli, félpanzió és teljes ellátás is rendelhető.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Wellness Hotel Chopok csillagcsillagcsillagcsillag
Modern, színvonalas, 158 ágyas, családközpontú wellness szálloda Jasna sífelvonóitól 3 km-re a Déményfalvi-völgyben. Szolgáltatásai: nagymedence, szaunák, fitneszterem, bowling, étterem, bár, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Ski - Zahradky
2022-ben felújított, egykori retró hotel Chopok-észak Zahradky részén, 50 méterre a sípályáktól és a 6 személyes ülőlifttől 40 szobával és szaunával.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.