Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hétvégi hazai körkép: új síterepek nyitnak!

2019.01.10. 2019.01.11. Bata Attila | frissítve: 2019.01.11.

A szezon eddigi legjobb kínálatával, a legtöbb sípályával várják a hazai síterepek a vendégeket a mostani hétvégén. A héten új pályákat nyitottak meg Eplényben, Mátraszentistvánban és Visegrádon. Új pálya nyílik Sátoraljaújhelyen és végre kinyit Kékestető, Nagy hideg-hegy és Bánkút is.
Kép: Sípark Mátraszentistván
Kép: Sípark Mátraszentistván
Eplényben extrapéntekkel kezdődik a hétvége, vagyis pénteken munka után 18 és 22 óra között kedvezményesen lehet síelni. Itt tökéletesen sikerült eddig a hét. Sikerült hóágyúzni, természetes hó is esett, újabb pályákat nyitottak meg, már az A1-es, A7-es, Q3-as, A6-os és a Q2-es pályák üzemelnek.

Mátraszentistvánban hasonlóan telt a hét. Friss hó érkezett a természettől és a hóágyúktól. Sikerült a 3-as pályát is megnyitni a héten. Pénteken és szombaton este is lehet síelni.

Visegrádon 9-21-ig tartanak nyitva naponta. Itt a 2/A pálya nyílt meg a héten az 1/A és a bébi pálya mellett. Természetesen itt is sokat javított a körülményeken a hóágyúzás és a havazás. Ma már a 3/A pálya is használható lesz 17 órától!

Sátoraljaújhelyen már eddig is lehetett síelni. Szombaton a II-es pályát is megnyitják, igaz délig csak korlátozottan használható a síterep síverseny miatt.

Kékestető az idei szezonban péntek reggel nyit ki először a felső résszel. Itt már az első napon lehet este is síelni.

Péntektől Bánkúton is lehet síelni, az alábbi pályák lesznek nyitva:

Aki jó erőben érzi magát és fel tud gyalogolni Nagy Hideg-hegyre, azt ratrakolt pályával várják.

A pécsi helyzet:

És a végére egy meglepetés! Szilvásváradon is elkészültek a pályával. Szombaton és vasárnap 10 és 16 között várják a síelőket!

Dobogókőn még várni kell.

KOMMENTEK
százas | 2019.01.10. 20:03
"Aki fel tud gyalogolni". Istenem! Nagy Hideg-hegy! Királyréttől még nyáron is másfél-két óra. Most volta Selmecbányán, ami hasonló paraméterekkel bír. Ott meg tudták csinálni?
M61021 | 2019.01.11. 09:14
És akkor is csak a kispályán síelhetsz Hideghegyen... Tényleg nem egy vonzó ajánlat. Talán a parkolásért nem kell fizetni a Cseresznyefásnál. A lecsúszás lehet még jó, ha nem sajnálod a lécet.
Adamant | 2019.01.11. 10:00
A nem kezdők hova menjenek? Legalább tájékoztatnának, hogy az eplényi 4-es vagy MSZIstváni 1 - es mikor nyit ki?? Mármint ők, nem a Sielok.hu.

Szállástippek
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.