Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Közös helyszínen a Hó-Show és a Fridge Fesztivál

A kiállításon készült fotókkal frissült cikkünk

2013.06.12. 2013.11.23. | frissítve: 2013.11.23.

A régió legnagyobb havas rendezvényét mutatja be a Sziget Szervezőiroda és a Hungexpo Zrt. a Budapesti Vásárközpontban november 21-24 között. A Fridge látványos ski-doo bemutatókkal és zenei programokkal, a Hó-Show pedig téli sportfelszerelésekkel, síbörzével és utazási ajánlatokkal várja a nagyérdeműt.
A 2012-es kényszerű, "erőgyűjtő" szünet után idén ismét megnyitja kapuit Európa egyik legnagyobb havas-jeges fesztiválja, a Fridge. Az itthon már jól ismert és nagy rajongótáborral bíró rendezvény mögé - mint az már ismeretes - Európa legjobb fesztiváljainak szervezője, a Sziget Szervezőiroda is beállt, s ez idén már jelentős változást, nagy fejlődést eredményez a fesztivál életében. Komoly változás a Fridge történetében az is, hogy nemcsak Budapesten, a Hungexpo területén gyűlhetnek össze az extrém hó-sport rajongói, hanem (szinte) egy időben a hazai rendezvénnyel, Bécsben is bemutatkozik az esemény, szintén a Sziget szervezésében.
Újratöltve tehát, egyedülálló show-val, Magyarországon először látható látványos trükkökkel robog tovább a Fridge sport kínálata. Átalakulás lényege, hogy az idén a szervezők a motorsportok kedvelőit is bevonják a főváros egyik legnagyobb téli rendezvényébe. Így a levegőben szálló akrobatika mellé már hang is társul, a ski-doo-k, más néven motoros szánok közreműködésével.
Az extrém télisport és zenei kínálat mellett a Vásárvárosban a hagyományos Hó-Show is várja látogatóit téli sportfelszerelésekkel és utazási ajánlatokkal.
A Hó-Show kiállítás immár 22. alkalommal nyitja meg a téli síszezont. A kiállítók és egyes programok a D pavilonban foglalnak helyet. A Hó-Show kiállításon megjelenik több sportszergyártó márka, mint például a Fundango, a HEAD, a LEKI, az Alpina, a Nordica, az Oakley, a GoPro vagy a BOLLÉ valamint osztrák és magyar kedvezményes utazási ajánlatok közt is válogathatnak a látogatók.
A Magyar Síakadémia és a Kékes Kutató-Mentő Alapítvány mentési- és oktató bemutatókat tart, valamint a látogatók kipróbálhatják a shredder-eket (hernyósnowboard), snowsegway-eket, és a szabad területen épített kötélpályát. 100 éves a magyar sísport, aminek jegyében szintén számos programot szervezünk a Magyar Sí Szövetség közreműködésével. Kiállítóink közt szerepel továbbá a Magyar Jégkorong Szövetség, akik családoknak szóló aktivitásokkal készülnek.

A szórakozásról pedig a Fridge Fesztivál programjai, ski-doo (hószán) verseny és a hütte hangulatot megidézve, Forralt bor fesztivál gondoskodik.

"A Hó-Show és a Fridge Fesztivál együttes megrendezésével, az őszi szezon legnagyobb téli sport rendezvényén minden korosztálynak igyekszünk kedvező vásárlási és szórakozási lehetőséget, látványos programokat biztosítani" - mondta Faluközi Zsófia, a kiállítás igazgatója.

Hó, koncert és party

A Fridge fesztivál jellegzetessége, hogy a téli sportok látványos bemutatóit a honi zenei élet aktuális sztárjaival és a nemzetközi party-szcéna legismertebb arcaival fesztiválosítja. Így lesz ez idén is. A hazai felhozatalt erősíti majd a November 22-én egy rendhagyó rendezvénynek lehetünk mindannyian szem- és fültanúi. Magyarország első számú és legnépszerűbb hazai streetwear brandje, a BP Clothing a Fridge-en ünnepli fennállásának 2. évfordulóját. A fiatalok körében a legkedveltebb együttesek sorakoznak fel egy napon, akik természetesen mind a BP Clothing kiemelt támogatottjai. A születésnapi fellépők a Punanny Massif, az Irie Maffia, az Akkezdet Phiai és a Brains formáció is.
A nemzetközi felhozatalt pedig nem kisebb nevek fémjelzik, mint például Paul Kalkbrenner, az európai techno kultúra legaktuálisabb és legfelkapottabb DJ-producere, aki hatalmas sikert aratott korábban a VOLT és a Balaton Sound headlinereként. Közkívánatra visszatér Magyarországra napjaink egyik legnagyobb parti sláger gyárosa, aki szintén a VOLTon és Soundon is már bizonyított. Ő Example, aki Dj Wire-rel érkezik a Fridge-re. Szintén nem ismeretlen a hazai közönség számára a Pendulum, nem beszélve Dub FX-ről, a VOLT fesztivál nagy kedvencéről, aki bejárta már mind az öt kontinest, s most a havas fesztiválon is bemutatkozik. A Vásárvárosban lép fel a szintúgy szabadfogású breakbeatben utazó brit Freestylers kollektíva is. Jön továbbá a Doctor P & Krafty Mc, a Grandmaster Flash és a Crookers dj set. Egyelőre, mert a zenei program kialakítása még folyamatban van...

Nyitva tartás - Hó-Show - D pavilon
2013. november 22-23. (péntek - szombat) 10:00 - 19:00
2013. november 24. (vasárnap) 10:00 - 18:00

Belépőjegy árak:
Látogatói napijegy (Hó-Show kiállításra és a szabadtéri programokra): 1.900 Ft
Kedvezményes (nyugdíjas, diák, online): 1.500 Ft
X. kerületi lakosok számára 500 Ft
A Fridge Fesztivál esti koncert helyszíneire külön belépőjegy érvényes!
A Fridge napi belépőjegy ára: 4.900 Ft
A 4.900 Ft-os belépőjeggyel a Fesztivál és a Hó-Show kiállítás is látogatható.
Online jegyvásárláshoz kattints ide!

További infók: www.fridge.hu, www.hoshow.hu
A Hó-Show utolsó napján kisorsoltunk 3 db Síelők.hu emblémás aláöltözőt.
A nyertesek:
  • Hando Katalin
  • Kerezsi Dániel
  • Maller Zoli
KOMMENTEK
vasssy | 2013.06.12. 10:18
Na, csak eszükbe jutott... :-)
cannibale | 2013.06.12. 12:42
:D
Thisnoall | 2013.06.12. 17:44
Örülök, mert jobb, mint a semmi. Azért valljuk be, a Vajdahunyad vára és a Városliget különlegesen jó helyszín volt mind látvány, mind megközelíthetőség szempontjából.
Szkíta1 | 2013.10.18. 09:19
Nem tudom, hogy ettől életképesebb lesz-e. Egyik halódik, másik meg nm a sportról, nem a síelésről szól.
százas | 2013.10.19. 20:36
Hát a cikk második felét nem nagyon értem, alig vannak benne magyar szavak...szörnyű
Gyopár Sport & Tour | 2013.11.21. 09:54
Az egykori Hó-Show-nak állandó kiállítói voltunk. És nagyon sok más utazási iroda. Itt szerezték be a látogatók első kézből a téli utazási ajánlatokat, itt kaptak kiállítási kedvezményeket, a szakma itt jött össze és mi is sok hasznos információhoz jutottunk. Ezért sok kiállító, sok látogató volt és jó üzleteket lehetett kötni. Ma 99,99 %-ban mindenki minden információt interneten meg tud szerezni, naprakészen. Kedvezményeket is. NINCS más funkciója a Hó-Shownak, mint a Hungexponak bevételt generálni. Nem is állít ki senki! Néhány lézengőn kívül nincs látogató sem. 2000 forintért ki az a bolond, aki sífelszereléseket nézeget? Mást nem kap.
Hó-Show nyugodj békében!
kocsazsolt | 2013.11.24. 18:08
Sajnos én a régi Hó-Show-t nem ismerem,de ez a mai.................inkább nem mondok semmit, nem kellett volna el mennem,jobban jártam volna....sokkal jobban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIÁK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.