Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Negyven euró alatt a legdrágább karintiai bérlet

2009.09.17. Bata Attila

Negyven euró alatt a legdrágább karintiai bérlet Már nyilvánosak az előttünk álló szezon bérletárai Karintiában. A magyarok körében is roppant népszerű osztrák tartományban egyik síterepen sem lépi túl a napijegy a lélektani 40 eurós határt. A két legismertebb karintiai síterep, Nassfeld és Bad Kleinkirchheim, 39 eurót kér egy napijegyért az idén.
Karintia remek szezont zárt tavaly, az évszázad legnagyobb havazása köszöntött be több síterepen is. Felesleges volt a síterepek aggodalma, a válság ellenére is a legjobb szezont zárták. Az egésznek csak egy titka volt, a helyi síelők. Válság idején kevesebben utaztak el messzi vidékekre síelni, az utazási kedv lanyhulása együtt járt a hórekordot hozó szezonnal, így szinte a helyiek tartották el a helyi síterepeket. Ez legjobban az egész tartományra érvényes Karintia síbérlet (Topskipass Kärnten-Osttirol) eladott darabszáma mutatja, a tavalyi szezon ebben a tekintetben hatalmas rekordot produkált.

A karintiai szezonbérlet már szeptember elseje óta kapható, elővételben 469 euróba kerül egy felnőtt részére. Az ára két százalékkal magasabb a tavalyinál. A bérlettel 34 karintiai és kelet-tiroli síközpontot lehet felkeresni az egész szezonban. Több személy esetén további kedvezményeket lehet kapni, pl. házaspároknak, családoknak stb.

Karintiában az idén is több jelentős fejlesztést hajtanak végre. Stani már teljesen képben van a karintiai (és egyéb) fejlesztésekkel, és készíti a síterepekre lebontott részletes ismertetőket az újdonságokról, amelyek szokás szerint a szezon előtt megjelennek oldalainkon.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Tröpolach apartmanok
Apartmanok széles választékban az 1 ágyastól kezdve egészen a 8 fősekig mindössze 300 méterre a nassfeldi Millennium-Express kabinos lifttől! Ellátás: önellátás.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Sonnleitn csillagcsillagcsillag
Családi vezetésű kis szálloda a Nassfeldre vezető kiskabinos lift völgyállomásától 4 km-re. Az egy- és kétfős, valamint családi szobák heti turnusokban, félpanziós ellátással foglalhatóak!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Chalets & Glamping Nassfeld
2022-ben átadott, új, önálló, 4-6 fős házak és 2-3 fős "lombkorona" házikók közvetlenül Kötschach sípályái mellett, 25 km-re Nassfeld sípályáitól. Állatbarát szálláshely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.