Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Két és fél méter vastag hóval a kocsiján autózott haza

2017.01.15. Bata Attila

Vannak dolgok, amiket nem mindig lehet megérteni. Az amerikai Utah államban található Powder Mountain síterepén napokon át havazott. Végre kiásták a kocsikat a parkolóból. A kocsi sofőrje úgy döntött, hogy a kocsin hagyja a körülbelül két és fél méter vastag havat és azzal indul az útjára.
A héten már írtunk az USA nyugati részét beterítő hatalmas havazásról. Néhány nap alatt annyi hó zúdult a síterepekre, hogy ideiglenesen be kellett őket zárni. Most egy újabb emlék a hatalmas havazásról, amelyet már többen az évtized havazásának is neveznek.



Powder Mountain síterepén négy nap alatt körülbelül 250 cm hó hullott. Az autók napokon át a parkolókban vesztegeltek. Nem sok értelme volt kiásni őket a havazás alatt, hiszen számos út járhatatlan volt. A havazás elmúlt, kisütött a Nap, az autósok nekiláttak kiásni gépjárműveiket.



A videóban látható férfi ugyan kiásta az autóját, de a hatalmas mennyiségű havat nem takarította le az autóról. Egyszerűen elindult vele, és így kocsikázott. Elképzelni sem tudjuk ennek mi volt az értelme, talán meg akarta mutatni az otthoniaknak, hogy mekkora hó esett a hegyen?

Bár a hazai autósokat ilyen havazás nem fenyegeti a Mátrában, de valószínűleg a rendőrség sem díjazna egy ilyen látványt a magyar utakon...
KOMMENTEK
Peverell | 2017.01.15. 13:14
A gyerekeknek vitte haza az udvarra :)
csabor | 2017.01.15. 20:08
Útközben is lehet egyet csúszni.

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.