Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kitzbühel: Dominik Paris is megkapta a liftkabinját

2013.08.13. Bata Attila

A világ egyik legismertebb lesiklóversenyének, a kitzbüheli Hahnenkamm versenyének győzteseit különös elismerésben részesíti a tiroli síterep. A versenypálya melletti lift kabinjaira a győztesek nevei kerülnek. A hétvégén az idei győztes, az olasz Dominik Paris is megkapta a saját kabinját.
Az idén január 26-án rendezték meg a legendás Streif pályáján a 73. Hahnenkamm versenyt, amelyet az olasz Dominik Paris nyert meg. Ennek tiszteletére egy kabint neveztek el róla az előző hétvégén. Olasz versenyző már nyert korábban is, de dél-tiroliak közül Paris az első győztes. Az olasz versenyző nemrég tért vissza szabadságáról, lassan megkezdi a felkészülést, augusztus végén Dél-Amerikába utazik edzőtáborozni az olasz csapattal.

A keresztelő ünnepség (Kép: Kitz-Tourismus)
A keresztelő ünnepség (Kép: Kitz-Tourismus)

Összefoglaló a versenyről, a végén Paris csúszása
További részletek Paris ünnepségéről itt található.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Gasthof Kammerhof
A tradicionális, teljesen felújított panzió felszereltségéhez recepció, étterem (pizzéria), reggeliző-étkező, társalgóhelyiség, parkoló, terasz tartozik. Skiwelt Wilder Kaiser ingyenes síbusszal: 15 perc.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Boutique Hotel Bruggwirt csillagcsillagcsillagcsillag
A 4 csillagos Boutique Hotel Bruggwirt St. Johann in Tirol központjában található, 900 m-re a sífelvonótól. Szobái egyedi bútorokkal és dizájnelemekkel berendezettek, egy részük kilátással a kitzbüheli hegyekre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Dorfresort Kitzbühel
Exkluzív apartmanok Kitzbühel és Wilder Kaiser - Brixental között Reit településen. Kutyabarát szállás, több típusú és méretű apartmannal, jól felszerelt konyhával, sítárolóval, wellness részleggel és étteremmel várja vendégeit.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.