Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Újabb szlovák síterepek zárnak be

2009.03.10. 2009.03.13. Bata Attila | frissítve: 2009.03.13.

Egy héttel ezelőtt még közel száz szlovák síterep tartott nyitva, ez a szám a hét elejére már nyolcvan közelébe csökkent. A bezárt síterepek között találhatóak például a Szlovák Paradicsom kedvelt pályái is; Dedinky - Mlynky és Igló.
A Vénasszony-hágó, Pezinská Baba sípályája
A Vénasszony-hágó, Pezinská Baba sípályája
Az utóbbi napok időjárása nem tett jót a szlovák pályáknak. Néhány síterep arra kényszerült, hogy idejekorán befejezze a 2008/2009-es szezont, számos síterep még megpróbál legalább a hétvégeken nyitva tartani, de vannak magasabban található sípályák, ahol a kisebb enyhülés ellenére is zavartalan az üzemeltetés.

Erre a szezonra végleg bezárták a pályákat Rittenberg-Spišská Nová Ves (Igló), Mlynky-Kruhová és Polomka Bučník síterepein. Ebben a szezonban már csak a hétvégén lehet síelni Kokava, Drienica, Pezinská Baba, Zochova chata, Športcentrum Lučivná és Ski Blanc Ostrý Grúň Kollárová síterepein.

Ezen a héten újabb síterepek csökkentették jegyáraikat. Érdemes újra ellátogatni a szlovák síterepek weboldalaira, hiszen sorban csökkentik áraikat, amennyiben visszatérne a tél a következő hetekben, jó árakon lehetne még egy utolsót síelni északi szomszédunknál.
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.