Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kopaonik: hárommilliomodik liftmenetért ajándék járt

2016.02.22. Bata Attila

Szerbia legjobb síterepe sem örül igazán az idei szezonnak. Sok más síterephez hasonlóan, itt is lehetett volna kedvezőbb az időjárás. A váltakozó viszonyok ellenére így is jöttek az idén, a hétvégén pedig már a hárommilliomodik alkalommal használták a lifteket. A szerencsés egy bukósisakot kapott ajándékba.
A modern liftek szintén modern beléptető rendszerei már sok adatot rögzítenek. Ebből tudhatjuk, hogy naponta hányan használják a lifteket, vagy összesítve egy nap az összes vendég összesen hányszor szállt fel a liftekre. Ez a szám természetesen szépen növekszik. A szerb síterepen a hétvégén érték el a 3 milliomodik alkalmat, amikor valaki átment a bérletével a beléptető kapun.

Kopaonik a hétvégén
Kopaonik a hétvégén
A síterep vezetői már várták a szerencsés síelőt vagy snowboardost. Olyan ajándékkal készültek, amely bármelyiküknek hasznos lehet: egy bukósisakkal. A nyertes egy 61 éves szerb állampolgár lett, aki ugyan Londonban él, de síelni szeret hazajárni.

A férfi elmondta, hogy sosem hordott eddig bukósisakot, de ezek után ki fogja próbálni.

A síterep szerint a nemrég véget ért iskolai síszünet megtöltötte a pályákat, és a hazai síelőkön kívül a legtöbb vendég Romániából, Törökországból és Görögországból érkezik.
KOMMENTEK

Szállástippek
Hotel Junior csillagcsillagcsillag
Családias szálloda saját 400 m-es tanulópályával, Kopaonik új kiskabinos liftjétől 800 métere, kisbusz transzferrel. Félpanziós ellátás, a'la carte étterem, wellness részleg, disco, játszószoba szolgálja a vendégek kényelmét.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Putnik
Teljesen felújított, 4 csillagos szálloda Szerbia legnagyobb síterepén, 1200 méterre a legközelebbi ülőlifttől. Svédasztalos félpanziós ellátás, wellness részleg medencével és sokféle szaunával, valamint sok egyéb szolgáltatás.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Viceroy Kopaonik csillagcsillagcsillagcsillagcsillag
Exkluzív, közvetlen pályaszállás Szerbia legnagyobb síterepén, Kopaonikon. Szobatípusok a franciaágyas deluxe szobáktól kezdve egészen a 253 m2-es luxuslakosztályig, bár, 2 étterem, könyvtár, valamint kiemelt wellness szolgáltatások.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.