Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Lengyelországban is megkezdődött a síszezon

2016.11.15. Bata Attila

A hétvégén már Lengyelországban is beindították a sílifteket. Először a Beszkidekben található Bialy Krzyz kezdte meg a szezont. Majd az ismert síterep, Bukowina Tatrzańska is benevezett egy rövidebb szakasszal a novemberi szezonkezdetbe. A többi helyen is erősen hóágyúznak.
Bialy Krzyz, a helyiek szerint a lengyelek titkos, nagyszerű mikroklímával megáldott síterepe. Rendszerint itt indul be először a szezon és gyakran az utolsók között zárnak.

Webkamera: Bialy Krzyz
Bukowina Tatrzańska közel 40 cm vastag havat hóágyúzott össze az UFO lift melletti pályáján, ahol szinte szünet nélkül síelnek. A kivilágított pálya este is várja a síelőket.

Bukowina Tatrzańska webkamera: esti síelés novemberben
Bukowina Tatrzańska webkamera: esti síelés novemberben
A hétvégén Białka Tatrzańska síterepén is mindent megtettek a közeli nyitásért, ahogy a videóban látszik, szépen működtek a hóágyúk.

Webkamera: Białka Tatrzańska
Érdekesség, hogy a környék többi síterepein is gőzerővel hóágyúznak, így ha a hétre jelzett kissé enyhébb időjárás nem okoz gondot, akkor a hétvégére további pályák nyílhatnak Zakopane környékén.
KOMMENTEK

Szállástipp
Hotel Harnas csillagcsillagcsillag
Felnőttbarát, modern szálloda Bukowina Tatrzańska síterep közelében (500 m) és számos más zakopanei síterep vonzáskörzetében. Szobák reggelivel, á la carte étterem, valamint felár ellenében termálfürdő belépő is igényelhető!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.