Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Április 22-én indul a kerékpáros szezon Eplényben

2017.04.07. 2017.04.11. Intersport Síaréna | frissítve: 2017.04.11.

Eplényben a síelést minden tavasszal felváltja a nyári üzem. Már javában zöldellnek a fák, csicseregnek a madarak, az emberek a természetbe vágynak. Elkezdődött a libegőszezon és április 22-én nyit a Bringaréna, ahol újdonságok is várhatóak az idei szezonban.
Elkezdődött a libegőszezon Eplényben, a síelőket felváltják a kirándulók, bringások. 2017. április 22-én nyit a Bringaréna, ahol új pályákkal és nyomvonalakkal várják a látogatókat.

Vidám programokkal készülnek a húsvéti hétvégére, melynek keretében lesz csokitojás keresés a kilátó körül és locsolkodás is. A libegő is várja a kirándulókat, és nemcsak a túrázóknak kedvez, hanem azoknak is, akik csak a tájat szeretnék megcsodálni, kipihenni a hét fáradalmait egy könnyed hétvége folyamán. A libegő ugyanis nem csak felviszi az idelátogatókat, hanem le is hozza őket egy jegy áráért.
Nemcsak a Libegő garantálja a gyönyörű kilátást, hanem az Ámos-hegyi kilátó is a hegytetőn, ami a Libegő kiszállójától körülbelül 5 perc sétára található. Megtekinthető a Magas-Bakony, valamint a Balatont is látni!
Gyönyörű a kilátás az Ámos-hegyi kilátóból.
Gyönyörű a kilátás az Ámos-hegyi kilátóból.
A nyári szezon pedig újdonságokat is tartogat, a fejlesztési tervek szerint a nyári attrakciók köre egy nagy családi játszótérrel bővül majd.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIÁK
Szállástippek
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.