Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Lindsey Vonn és Lewis Hamilton közös síelése

2016.01.03. Bata Attila

Újabb pletykát találgat a világ. Vajon a két ismert sportoló, az alpesi síelő Vonn és az autóversenyző Hamilton csak közösen síelt egyet, vagy több is van közöttük. A síelés nem teljesen igaz, hiszen Hamilton ezúttal snowboarddal csapatta, míg Vonn maradt a jól bevált léceknél. Ezen poénkodtak is egyet.
Coloradoban bőven van hó, ez nem is meglepetés, az már inkább, hogy a síelés szőke sztárja az autóversenyzés brit klasszisával rótta a pályákat, vagy néha azon kívül is, ahogy a lenti videóban látszik.



Ezt Lindsey Vonn posztolta, nagyjából azzal a megjegyzéssel: A karma (ok-okozat törvénye). Kineveted a barátod, hogy elakadt a porhóban, aztán öt másodperccel később te mész neki egy fának. De ettől még nagyon jól éreztük magunkat! - tette hozzá.

Egy másik posztban Lindsey azt állította, hogy általában nem csúszom snowboardosokkal, de Hamilton elég gyorsan csúszik. A videóban Hamilton azzal kezdi, hogy most véletlenül minden idők legjobb síelőjével csúszik, mire Vonn megjegyzi, hogy csak próbál lépést tartani a snowboardjával.


Kettőjükről már korábban is készültek közös képek, Vonn az egyik versenyére is elkísérte Lewis-t, így most újra beindultak a találgatások.
KOMMENTEK

h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.