Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Livigno: új pálya, amit azonnal kipróbálnánk

2017.02.24. Bata Attila

Az olaszországi Livigno nemcsak az adómentes vásárlás miatt vonzza a magyar síelőket is, hanem a környék sípályáira sem lesz panasz. A síterep egyre változatosabbá szeretné tenni a pályákat, a múlt héten adták át a hegyikerékpárosok ösvényét lekoppintó új pályát, amely fantasztikusan néz ki a fényképeken.
Elég furcsa, ha a filmek mintájára egy síterep is trilógiákban gondolkozik, de ha ilyen eredménye van, mint az olasz síterepen, akkor nincs azzal semmi gond. Először elkészült a Beach (freestyle zóna), majd a Forest (egy pálya az erdőn keresztül), majd múlt héten átadták a barlangot, a Cave névre hallgató új pályát. Teljes nevén The Cave Skiflowcross, amelynek kialakítását a hegyikerékpárosok pályája ihlette.

A régi boardercross helyén kialakított pálya kanyarulatai és ugratói hóból épültek. Néhány mesterséges akadály is várja a síelőket és snowboardosokat a pályán, de ezeket felfújható gumiból építették be, hogy ne okozzanak sérüléseket.

A síterep egyre jobban figyel a hegyikerékpárosokra is. A tervekben szerepel egy hosszabb pályarendszer kiépítése, amelyből tavaly nyáron már elkészült 45 kilométer. A különböző nehézségű pályákból összeállított TuttiFrutti néven reklámozott pályarendszer egy nap alatt is teljesíthető.

KOMMENTEK
marculak1 | 2017.02.24. 09:14
Érdekes... Talan nem annyira friss infó...
Tavaly már sieltünk ezen a palyan:-)

Szállástipp
Chalet Gardenia csillagcsillag
A Chalet Gardenia összesen 8 db 3, 4 és 5 személyes nappali+hálószobás apartmant kínál a bormiói síliftektől kb. 10 percre gyalogosan. A sílift a ház elől megálló síbuszokkal is megközelíthető.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.