Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Már Visegrádon és Mátraszentistvánban is lehet síelni!

2024.01.10. 2024.01.11. sielok.hu | frissítve: 2024.01.11.

Eplény után csütörtökön újabb két hazai síterep nyitja meg a kapuit. Az elmúlt napok hógyártása után a Mátrában és Visegrádon is megnyílnak a pályák a nagyközönség előtt.
Sípark Mátraszentistván nyitás előtt
Sípark Mátraszentistván nyitás előtt
Mátraszentistvánban csütörtök reggel 9:30-kor nyitják meg a kapukat. A pályák közül a 4-es, az 5, az 5B, a 6-os és a 7-es lesz síelhető. A 3-as pályát hétvégére tervezik megnyitni.
Nagyvillám Sípálya, Visegrád  ma
Nagyvillám Sípálya, Visegrád ma
Visegrádon csütörtök délután, 13 órától lehet az első íveket csúszni. Az első napon az 1/A és a bébipálya üzemel egészen 21 óráig, esti világítással. Hétvégére újabb pályák nyílhatnak meg.
Síaréna Vibe Park  tegnap
Síaréna Vibe Park tegnap
Az eplényi Síarénában már kedd óta üzemelnek. Most az A1-es és T1-es pályák síelhetőek. Péntektől a Q3-as és az A7-es felső szakasza. Szombattól az A7-es már teljes hosszában használható, a mellette található kétszemélyes felvonóval együtt.

Úgy néz ki, hogy hétvégére az alpesi síelés szerelmesei ebből a három síterepből választhatnak itthon. Kékestetőn nem indították be a hóágyúkat. Sátoraljaújhelyen ugyan beindították őket, de műszaki hiba miatt többnapos leállásra kényszerültek – a közösségi oldaluk tájékoztatása szerint. 
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.