Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Keddtől ismét lehet síelni az eplényi Síarénában

2024.01.09. sielok.hu

A 2024-es évben első hazai síterepeként nyitotta meg kapuit kedd délelőtt az eplényi Síaréna Vibe Park. Az első napon az A1-es pálya és a négyszemélyes ülőlift, valamint a T1-es tanpálya és a mellette található tanulólift üzemel.
Rövid, de intenzív hóágyúzás után ma kb. 11 órától ismét fogad síelőket a bakonyi síterep. Szinte az egész síterepen dübörögtek a hóágyúk, ennek eredménye a fentebb említett mai kínálat.

A hógyártás folytatódik, a távolabbi tervek szerint pénteken megnyitják az A7-es felső szakaszát és az összekötő Q3-as pályát. Szombatra pedig már teljes hosszában elkészül az A7-es pálya és beindítják a mellette található kétszemélyes ülőliftet is.

Akik most indulnak, a beigért hidegre készüljenek. A mikroklíma működik, az ország egyik leghidegebb pontja a Síaréna. A délelőtti nyitáskor a völgyben mínusz 6, a tetőn mínusz 8 fokot mutattak a hőmérők.

A hazai síterepek közül megkezdődött a hógyártás Mátraszentistvánban, Visegrádon, Sátoraljaújhelyen és a budapesti Normafán. Ezeken a helyeken is hamarosan lehet csúszni. 
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.