Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Miklós Edit hétvégén megkezdi a versenyszezont

2015.12.03. Bata Attila

A hétvégétől végre már magyar versenyzőért is lehet izgulni a síelés legmagasabb osztályában, az alpesi világkupa futamokban. December 4-6. között Miklós Edit számára is megkezdődik a 2015/2016-os versenyszezon: a kanadai Lake Louise-ban rendezendő futamon áll idén először rajthoz az olimpiai hetedik helyezett síző.
Pénteken és szombaton este háromnegyed kilenckor kell leülni a tévé elé (Eurosport), hogy idén először láthassuk Miklós Editet lesikló versenyen. Az első versenyt megelőző időszakban az amerikai Copper Mountain-ben készült válogatott sportolónk. Copper Mountain a lehető legjobb választás a lesiklónak novemberben, itt lehet ilyenkor a legjobban készülni.

A déli féltekén már véget ért a tél, Európában még csak a gleccseren lehetett síelni. Copper Mouintain-ben, az amerikai válogatott edzőtáborában lehet ebben az időszakban a leghosszabb pályákat síelni, amely fontos a lesiklásban. Miklós Edit azt nyilatkozta, hogy nagyszerű két hetet töltött ebben az edzőtáborban.

Hasonló sikereket!
Hasonló sikereket!
Az új szezont ismét nagy várakozás előzi meg, hiszen új stábbal, új edzővel vág neki az idei szezonnak a legjobb magyar síelő. Az új évad Kanadában indul válogatott versenyzőnk számára, december 4-5-én, pénteken és szombaton lesiklásban, vasárnap (december 6.) szuper óriás-műlesiklásban áll rajthoz.

"Kifejezetten mozgalmas volt az elmúlt néhány hónap, de a java csak most jön, ugyanis a felkészülés a célegyenesbe ért. A munka nagy részét Ausztriában végeztük, de Chilében is edzőtáboroztunk, Lake Louise előtt pedig az amerikai Copper Mountain-ben edzettünk. Úgy gondolom, hogy remekül sikerült a felkészülésünk, amely során alapvetően a kanyartechnikámon és a rajt utáni sebességnövelésen dolgoztunk leginkább" - mondta el Miklós Edit a versenyt megelőzően. "Bízom benne, hogy az előző szezonbéli eredményeimet idén sikerül túlszárnyalnom, legfőbb célom, hogy még több dobogós helyezést érjek el lesiklásban és rendszeresen a pontszerzők között legyek szuperóriás-műlesiklásban" - tette hozzá.

Lake Louis-i világkupa hétvége menetrendje:
  • 2015. december 4. péntek, 20:45 (női lesiklás)
  • 2015. december 5. szombat, 20:45 (női lesiklás)
  • 2015. december 6. vasárnap, 19:00 (női szuper óriás-műlesiklás)
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.