Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Saalbach: hóvihar sújtott le a világkupa edzésére

2020.02.12. Bata Attila

Az előrejelzéseknek megfelelően tegnap rendesen fújta a havat Sabine/Ciara, így a saalbachi világkupa verseny lesikló edzését törölni is kellett. Remélhetőleg az orkán ereje mától gyengül és a további edzést és versenyeket már meg tudják rendezni.
Munkában a pályamunkások és az önkéntesek tegnap
Munkában a pályamunkások és az önkéntesek tegnap
Saalbach elég komoly feladatot vett a nyakába, amikor bejelentkezett az eredetileg Kínába tervezett, de a koronavírus miatt törölt férfi világkupa futamok megrendezésére. Két hetük van minden megszervezésére. Azt azért jegyezzük meg, anélkül, hogy csökkentenénk az osztrák síterep érdemeit, hogy az előző hétvégén, ugyanezen a pályán már nemzetközi síversenyt rendeztek. Tehát, okosan kihasználták a lehetőségeiket.
A pálya tehát már remek állapotban várta a tegnapi első edzést, azonban az Alpokba jósolt hóvihar megérkezett, és ahogy a képeken és a videóban is látszik, bőven volt dolguk a pályamunkásoknak.
Az időjárási előrejelzések biztatóak a következő napokra, így valószínűleg a szerdai edzésnek már nem lesz akadálya, a csütörtöki lesiklásra (12:45-kor) pedig már kedvező időjárást jósolnak. Remélhetőleg a pénteki szuper-g futamba (11-kor) sem szól bele az időjárás.
A versenypálya, amely a hinterglemmi részen található
A versenypálya, amely a hinterglemmi részen található
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Saalbach Suites
2022 decemberi átadású, 2-7 fős, elegáns szobák és lakosztályok Saalbach-Hinterglemm, vorderglemmi sípályái mellett! Szolgáltatások: parkoló, wifi, wellness részleg, reggeli. Az szálláshely egy saját bárral is rendelkezik.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Ferienresort Rehrenberg
Modern, tágas, kandallós 2-10 fős apartmanok jól felszerelt konyhával Saalbach és Zell am See között, 600 m-re a Zellamseexpress felvonótól. Ingyenes parkolás, wellness-részleg kültéri fűtött medencével, szaunákkal, étterem, kinti-benti játszótér.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Pension Tannenhof
A családi vezetésű barátságos panzió Leogangban, hangulatos szobákkal és apartmanokkal várja vendégeit Saalbach-Hinterglemm-Leogang sípályáitól 6-7 km-re. Reggelis és félpanziós ellátás is kérhető, a pihenésről panorámás szauna gondoskodik.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.