Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Schladmingi síterepek: péntektől beindul a szezon!

2015.11.25. 2015.11.27. Bata Attila | frissítve: 2015.11.27.

A hétvégi havazás után a hideget kihasználva beindította hóágyú arzenálját a schladmingi régió. Még az osztrák viszonylatban is kiemelkedően modernnek és hatékonynak számító berendezéseknek köszönhetően a hétvégén már mind a négy hegyen lehet síelni, igaz az egyiket lezárják a sportolóknak.
Íme, a hétvégi helyzetkép a Schladming régió négy síterepéről:

Planai

Itt már 27-én, pénteken beindítják a lifteket. Egyelőre csak a felső részeken, a középállomástól magasabban fekvő pályákon. Üzemelő liftek: Planai Seilbahn - a parkolótól, Märchenwiesebahn, Burgstallalmlift és Lärchkogelbahn.
Planai, csütörtök este
Planai, csütörtök este

Reiteralm

Hasonlóan Planai-hoz, itt is pénteken kezdenek és itt is a felső pályákkal az első napon. Üzemelő liftek: Silver Jet, Gasselhöhe és Sepp´n Jet.

Reiteralm

Hauser Kaibling

Itt szombattól lehet síelni, szintén a felső részeken. Üzemelő liftek: 8er-Gondelbahn Hauser Kaibling, Tauern-Seilbahn, Quattralpina, Kaibling 6er és Höfi-Express II.

Hauser Kaibling, a szerdai állapot

Hochwurzen

A pályákat itt is előkészítik, de szombattól csak az itt gyakorló versenyzők használhatják egészen jövő hét csütörtökig. Az első nap a nagyközönség számára, december 4., péntek.

A pályákat folyamatosan hóágyúzzák. A lifttársaságok szerint szombaton már néhány pályán egészen a völgyig le lehet majd csúszni. A mostani hétvégén még nem lehet átcsúszni az egyik síterepről a másikra, az összeköttetés azonban már jövő héten már működhet.

KOMMENTEK

Szállástippek
Pension Tilly csillagcsillagcsillag
Családi vállalkozásként működő panzió 1-4 fős szobákkal, az Enns folyó völgyében, Tauplitz és a Schladming Sírégió között kb. félúton. Szolgáltatásai: ingyenes szauna, ingyenes Wifi, nyáron kerti medence, masszázs, kozmetika, lőtér, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Sporthotel Royer csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Családbarát sportszálloda Schladmingban, 450 méterre a Planai sílifftől, ingyenes sítranszferrel! Wellness részleg medencével, csúszdával, szaunákkal és gyermek medencével. Szolgáltatások: gyermekfelügyelet, tekepálya, teniszpályák, squash, és még sok más beltéri sport.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Landhaus Amadeus csillagcsillagcsillagcsillag
Kiváló családi szállás apartmanokkkal és kétágyas szobákkal néhány km-re Schladmingtól, síbusszal a közelben. Wellness: szauna, infravörös kabin, tepidárium, fitnesz.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.