Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Dockyard Ski & Sail: kihívás havon és vizen

2013-ban is a hegyen kezdődik a vitorlás szezon

2013.01.22.

Dockyard Ski & Sail: kihívás havon és vizen A tavalyi hagyományteremtő Dockyard Ski&Sail Challenge sikere egyértelművé tette a szervezők számára, hogy a 2013-as évben a tapasztalatokat hasznosítva ismét megrendezzék a kombinált versenyszámot.
Az első versenyen olyan mértékadó nevek is rajthoz álltak, mint Fináczy György, Litkey Farkas vagy a későbbi győztes Körtvélyesi Miklós. A 2013-as év újdonsága, hogy a síelést a március 15-i hétvégén, a Fundango hagyományos muraui szezonzáró nagyversenyén a síkupa futamaival egy időben szervezik meg. Az edzésre már március 14-én csütörtökön sor kerül, míg a nemzeti ünnepünkön dördül el a startpisztoly az óriás-műlesiklás során. Ráadásul a hosszú hétvége még kitűnő hóviszonyok mellett ad lehetőséget egy szezonzáró síelésre.

A vitorlázás a tavalyihoz hasonlóan a Tavaszi Regatta keretein belül kerül lebonyolításra és a tavaly is használt - Litkey Farkas által kidolgozott - pontozási rendszer alapján születik meg a végeredmény. A győztes 1 évig őrizheti magánál a verseny vándordíját.

A tervek szerint a gyerekeknek egy külön korosztályt hirdetnek a szervezők, így aki az Optimist hajóosztályban versenyez, az a Balatoni Évadnyitón tud majd a síelés utána a vitorlázásban is megmérettetni.

A részleteket verseny honlapján, a www.dockyard.hu/verseny oldalon lehet olvasni, ahol már előnevezés is elindult.

DOCKYARD SKI & SAIL CHALLENGE 2013
2013. március 14-15. Kreischberg (A)
2013. április 27-28. Balatonkenese (H)

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Almdorf Stadl
Önálló faházak Stadl an der Mur szélén, Kreischbergtől 11 km, Turracher Höhétől pedig 22 km-re. A 70, illetve 100 m2 lakóterületű házak 6-9 fő befogadására alkalmasak.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
FerienPark Kreischberg
Családbarát üdülőfalu 2-8 fős faházakkal, valamint apartmanokkal a kreischbergi kabinos lift völgyállomásától 4-500 méterre. Központi wellness részleg medencével, szaunákkal és pihenőteremmel. Félpanzió külön rendelhető!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Woody apartmanok
Új apartmanház 5 db igényesen berendezett lakással és 1 db 3 szintes sorházzal a kreischbergi kis kabinos lift állomásától mindössze 350 méterre. Minden lakás modern, igényesen berendezett, jól felszerelt konyhával, parkolóhellyel és ingyenes wifivel.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.