Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Amatőr gyermekverseny hétvégén a Mátrában

2009.01.20. Bata Attila

Amatőr gyermekverseny hétvégén a Mátrában Immáron tizenhetedik alkalommal rendezik meg a hazai síélet legrangosabb amatőr gyermek síversenyét, ahol csak egy cél lebeg a szervezők előtt: az összes induló gyermek érezze jól magát, lehetőleg mindenki nyerjen valamit, érmet, oklevelet, vagy akár a tombolán legyen sikerélménye.
2008. január 25-én, vasárnap, visszatér a kupa Magyarországra, ezúttal SKIOUTLET kupa néven. Az elmúlt években a kupát számos nagylelkű szponzor segítségével különböző síközpontokban rendezték meg, igazából csak egy dolog nem változott a háttérben, Fehér Gyula szervező és lelkes csapata.

Az idei versenyt a mátraszentistváni Síparkban tartják meg, egyfutamos óriás-műlesiklást, amelyen minden 1993-2004 között született amatőr gyermek rajthoz állhat, pontosabban azok, akik nem szerepelnek a síszövetség 2008/2009-es rangsorában.

Szokás szerint a versenyt követő eredményhirdetés legalább olyan hosszú lesz, mint a verseny, hiszen a tizenkét korosztály fiú és lány versenyzői között összesen 72 érmet osztanak ki, a nyertesek kupát kapnak, az összes résztvevő pedig oklevelet. A rajthoz állt gyerekek között tombolasorsolást tartanak, ahol értékes nyeremények várnak gazdára, többek között a sielok.hu síportál által felajánlott 80 darab síutalvány az ausztriai Romantik sírégióba. A kioasztásra váró utalványok összértéke 640.000 forint.

A versenyt a Nemzetközi Síoktatók Kongresszusának nyitónapján rendezik meg, a nevezési határidő január 23-án, pénteken jár le. További részletes információ a wwww.skioutlet.hu oldalon található, vagy telefonon a (1) 214-7985 számon kérhető.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.