Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Mintegy 3000 résztvevője volt az eplényi Snow Day-nek

2010.01.19. Vasvári Ferenc

Sikeresen debütált az elmúlt hétvégén hagyományteremtő szándékkal megrendezett télisport fesztivál, a Snow Day. Az eplényi Nordica Skiarénában nyolc sportágban hirdették meg a szervezők a programokat, a havas eseményekre csaknem háromezren voltak kíváncsiak.
Több ezren voltak kíváncsiak Magyarország első havas fesztiváljára, a sikerhez azonban - a hóolvadás utáni napokban - az eplényi hóágyúkra is szükség volt.

Gyermekek és felnőttek együtt ismerkedtek meg a sífutás, a biatlon és a telemark sízés alapjaival, tökéletesítették sí,- illetve snowboardtudásukat, lehettek részesei a kutyaszánhúzás élményének.

A telemark szövetség egy jó hangulatú versenyt szervezett, melyben különböző akadályokon keresztül kellett eljutni a célba. Az állomásokon rengeteg apró ajándékkal lettek gazdagabbak, akik kipróbálták a sílimbót, a hógolyóval célba dobást, az ügyességi pályát, vagy éppen a zászlófutást. A délután folyamán több mint 300-an csatoltak lécet a IX. Veszprém Megyei Sí és Snowboard Bajnokság alkalmával, a versenyen 12 kategóriában hirdettek győztest (az eredmények megtekinthetők itt).

A pénteken este kezdődött, huszonnégy órás „24 Jump Jam” résztvevői folyamatosan ugráltak a pályán kialakított funparkban. A szervező Magyar Egyetemi Sí és Természetjáró Egyesület lelkes tagjai mindent megtettek azért, hogy mindenki jól érezze magát és az események zökkenőmentesen kövessék egymást. A napot egy jó hangulatú koncert, karaoke és hó diszkó zárta - összegzett Barbai Áron főszervező.

A fenti képeket "adzsi" nevű felhasználónk készítette. Köszönjük!

Eredmények: www.hefa.hu

A rendezvény támogatói: NORDICA, TOKO, ALPINA, LEVEL, DIEL, Náncsi Néni Vendéglője, Épitész Pince Étterem, Rapidus Optika, Uniqa, Chio, Síelők.hu, Ramada Hotel, Sí tv, Coca-Cola, Leki.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIÁK
Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.