Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Titlis: újabb svájci gleccser kezdte meg a szezont

2017.10.14. Bata Attila

Zermatt és Saas Fee után már a harmadik svájci gleccseren is lehet síelni az idei szezonban. Október 11-én, szerdán Engelberg síterep Titlis gleccsere is megnyitotta a szezont, igaz egyelőre csak egy pályával.
Nyitás után (Kép: Engelberg - Titlis)
Nyitás után (Kép: Engelberg - Titlis)
A síterep közleménye szerint egyelőre kevés hó van a gleccseren, így arra kérik a síelőket, hogy a kijelölt pályáról ne térjenek le. Ez a pálya pedig az Ice Flyer, amely a képek alapján nincs rossz állapotban.

Engelberg az utóbbi hetekben érdekes marketing fogásával került be a hírekbe. Ígéretük szerint, ha nincs hó, vagyis síelhető pálya, akkor visszaadják a szállásdíjat, valamint a bérlet árát. Az akció a november 17. és május 27. közötti időszakra vonatkozik. További szigorítás, hogy csak azok élhetnek ezzel, akik legalább egy hétre érkeznek. Ezen felül, ha erős szél, vagy lavina, vagy műszaki okokból nem lehet síelni, a garancia nem érvényes.

Nyitás után (Kép: Engelberg - Titlis)
Nyitás után (Kép: Engelberg - Titlis)
A síterep túl nagy rizikót nem vállalt, hiszen a síterep marketingese sem emlékszik olyan napra, hogy valaha hóhiány miatt nem lehetett síelni és ezen felül ott van a napokban megnyitott gleccser 3000 méteren, amely hóbiztos egész télen. A lényeg, hogy az üzenet célba jutott, az első havazások után beindultak a foglalások. 
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.