Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Új ratrak érkezett a Síparkba Németországból

2010.02.11.

Új ratrak érkezett a Síparkba Németországból Megérkezett a Síparkba az új Pistenbully 300-as ratrak, melyet egy egész napos szerelési munkával sikerült este 6-kor üzembe helyezni. A gép azóta már pályán van és megpróbálja a havas lejtőket a holnapi napra kiváló minőségűre elkészíteni.
Ez a géptípus az egyik legkiválóbb és legjobban bevált gép, szerte a világ nagy sípályáin, pl. Semmeringen de még Söldenben is ilyenek dolgoznak! A Sípark üzemeltetői szerint sikerülni fog minden síbarát részére osztrák minőségű sípályákat biztosítani az ország legjobb pályakezelőgépével.

A gép egy alig használt (3800 üzemóra) ratrak, melyet Németországból vásároltak a két régebbi pályakezelő gép meghibásodása miatt. Ez a ratrak már olyan újdonságokkal van felszerelve mint a flex-fraze, egy olyan flexibilis frézer, ami képes a pálya vonalát pontosan lekövetve kiválóan simított hófelületet biztosítani. A Sípark által megnyert pályázatban szereplő Pistenbully-Formatic 350-es gép még sajnos várat magára, de addig is a most vásárolt ratraknak kell bizonyítania: a tervek szerint a SaintPista Funparkot pénteken kezdik el építeni, melyben nagy szerepe lesz az új szerzeménynek.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.