Menü ≡
ROVATOK    HÍREK    HÓJELENTÉS    WEBKAMERÁK
TÉLI SPORTOK    FELSZERELÉS    GALÉRIA
JÁTÉK    AKCIÓK    FÓRUM    SZAKÉRTŐK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍTEREPAJÁNLÓ
Zakopane - Kasprowy
Lengyelország legmagasabb síterepe Zakopane felett
Kreischberg - Murau
A magyarok kedvenc síterepe! 42 km kezelt sípálya, 13 lift!
Lachtal
Hóbiztos sízés 1600 és 2222 m közötti magasságban
UTASBIZTOSÍTÁS -10%
Kövess minket: facebook twitter googleplus youtube

Sífutást oktat Bozsik Anna csapata a Normafánál

2006.02.12. | Frissítve: 2010.12.05. | Szerző: Wesselényi Andrea
Sífutást oktat Bozsik Anna csapata a Normafánál A Bozsik Sífutóiskola sok szeretettel vár mindenkit szombaton és vasárnap 9 és/vagy 11 órától kezdődő oktatásain! Helyszín az Anna-rét, az Anna kápolna melletti kis rét, ahol most kiváló hó van. Felszerelést az Anna-rét melletti Vasas síházban lehet bérelni, 1 500 Ft/felszerelés áron. 10 éves korig ingyenes.
Sok-sok éve már, hogy elbontották a síliftet a Normafánál. Sebaj, ha alpesi síelésre nem, de sífutásra már pár centi hó esetén tökéletes hely a Normafa fennsík. Az Anna-réten rendszeres sífutó edzések várják a sportág iránt érdeklődő amatőröket.

Már régóta tudom, hiszen e portálon is kinn van az info, hogy a téli hónapokban, megfelelő hóviszonyok esetén sífutás oktatást tartanak a Bozsik Sífutó Iskola oktatói a Normafa közeli Anna-réten, a Kápolna mögötti lapos területen szombaton és vasárnap délelőtt 9 és 11 órakor.

A sífutóiskola hírleveléből értesültem arról, hogy csütörtök délután is van lehetőség bekapcsolódni az oktatásba, így egy gyors elhatározással egy ügyesen átszervezett délután megjelentem életem első sífutó edzésén. Olyannyira megtetszett a dolog, hogy elhatároztam, az alpesi sí mellett igenis megtanulom végre a sífutást is, így a tanulás folyamatáról és annak minden öröméről, nehézségéről első kézből tudok majd beszámolni itt a sielok.hu-n. Egyelőre nagy a lelkesedés, bár Anna szerint még le kell küzdenem néhány tipikusan lesikló mozdulatot. Persze semmi akadálya annak, hogy a két mozgást párhuzamosan is megtanuljam, most ez a cél, amiért azért meg kell dolgozni. Mindenesetre jobban élveztem a friss levegőn sífutóedzést bármelyik fitness centerben töltött óránál, és talán még jobban meg is mozgatott.

Aki pedig szintén kedvet kapott és szeretne az edzésekbe még bekapcsolódni, hívja Bozsik Annát a 413-3546 vagy 30/274-9113 telefonszámon!
A helyszínen lehet felszerelést is bérelni felnőtt vagy gyerek méretben egyaránt. Gyerekeknek az oktatás ingyenes!
Sífutó felszerelés vásárlásában pedig segít az Alkotmány úti Salomon Center (tel.: 269-2917) vagy Örs vezér tér közeli Montana Sport (tel: 220-8324)

A fotók 2006. január 24-én készültek a Normafánál
Budapesten a városban ezidőtájt egyetlen szem hó sem volt, de idefenn sífutásra ideális idő várta azt a nagyon kevés fővárosit, aki kijött a szabadba!

Fotók egy vasárnapi oktatásról: 2006. február 12.


A haladó csoport

A kezdők

Első lecke: páros botozás

Itt is előfordul az "esés"

Anna magyaráz

mi pedig gyakorlunk

Középhaladók korcsolyázólépéssel

A kiscsoport (5-10 évesek)

Kölcsönlécek a helyszínen

A 11 órás csoport bemelegít
h i r d e t é s
h i r d e t é s
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Szeretném megkapni a friss híreket és legjobb síajánlatokat.
Elfogadom az adatvédelmi elveket.
Hírlevél archívum »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 187 vendég és 9 regisztrált felhasználó látogatja.
Asztali nézet
A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom. Több infó...