Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Salomon - MAXimális frissítés

2015.11.02. Szegő Attila

A Salomonnál lezárult egy korszak. Egyes régebbi darabok helyét új modellek vették át, nyugdíjazták a BBR szériát és újratervezték a teljes női palettát.

Frontside - On-Pist

A kezelt pályára kínált modellekből eltűnt a Kart és a 24 Hours léc-család. Zászlóslécük az X-MAX lett. Az új léc jobban kihasználható lesz azoknak, akik eddig versenyléccel próbálkoztak a mindennapi síelésnél. Minden komoly fejlesztést beleraktak, amelyek a verseny LAB jelzésű lécekben is megtalálhatók. A többi pályasí szerkezetileg változatlan maradt.

Salomon X MAX 2016

Frontside - All mountain

Ezt az irányt továbbra is az X-Drive képviseli. A tavaly bemutatkozott modellen kisebb esztétikai ráncfelvarrásokat alkalmaztak, de minden maradt a régiben.
Salomon X-Max
Salomon X-Max

Women - új dimenzió

A pályasíket illetően most teljesen új és sokkal szélesebb kínálatot vonultat fel a Salomon. A tavaly bemutatkozott RKS technológia továbbfejlesztett változata a Control Frame valamint a Comfortech szerkezeti megoldások kizárólag csak a női sílécekben találhatók meg. Ezen fejlesztések miatt frissült fel teljesen és építették újjá alapjaiban a női vonalat.
Salomon Gemma
Salomon Gemma

Control Frame

Egyedülálló 3D-s merevítés a léc elején és végén. Ezekben a speciálisan kialakított zónákban jobban kapaszkodik a kantni, ami jobb éltartást és egyenletesebb kanyarvételt biztosít, ugyanakkor súlycsökkentő megoldás is egyben.
Salomon Iris
Salomon Iris

Comfortech - a kényelem szolgálatában

Poliuretán megerősítés a síléc középső részében a kötések alatt. Feladata a rezgések elnyelése és csillapítása. A léc felől érkező rezgések felszívódnak, mielőtt azok elérnék a lábat.
Salomon X-Max talp
Salomon X-Max talp
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.