Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hochkar - Senonerpark

2008.11.21. 2010.03.10. | frissítve: 2010.03.10.

Hochkar - Senonerpark Az osztrák fővárostól 1 óra alatt megközelíthető Hochkar hóbiztos síterepe ideális célpontja lehet mindazoknak, akik a freestyle és a freeride megszállottjai.
A Sport Senoner és a Moreboards támogatásával 2006 óta sok időt és pénzt öltek bele abba, hogy a sícentrumba létrejöjjön egy professzionális "QParks" freestylepark. Annak ellenére, hogy a 2006/07-es szezon gyenge hóviszonyai miatt a parknak csak egy kisebb része tudott kinyitni, mégis igen jó visszajelzéseket kaptak a snowpark létrehozói. A tavalyi szezonban viszont az egész létesítmény nyitva állt a riderek előtt, így két nagy eseményt meg is lehetett rendezni; a Hochkar Open és a Volcom Peanut Butter Railjam versenyeket. Hochkar egyik híres lokál versenyzője, Marc Swoboda még ebben a szezonban előkelő harmadik helyezést ért el a Mammoth Mountain (USA) síterepén megrendezett világbajnokságon. A 2008/09-es szezonra való előkészületek a javában folynak, új korlátokat és boxokat létesítenek a parkban. A Senonerpark létrehozásakor figyelembe vették azt, hogy mind a kezdőknek, mindpedig a haladóknak és profiknak megfelelő elemek legyenek kiépítve, így bárki nyugodtan kipróbálhatja az ugratás, vagy a slideolás örömeit. Keddenként és péntekenként pedig 18-tól 21 óráig reflektorokkal világítják ki a snowparkot!

Egy átlagos télen decembertől egészen áprilisig elegendő hó van ahhoz, hogy a szűzhavas síelés szerelmesei kedvük szerint, a kijelölt sípályák között, az erdőben csússzanak le.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Hotel Fahrnberger csillagcsillagcsillagcsillag
Otthonosan berendezett szobák és lakosztályok Hochkartól kb. 9 km-re, az Alpenstrasse közvetlen közelében. Ellátás: reggeli, vagy félpanzió. Szolgáltatásai: finn szauna, aroma-gőzfürdő, infraszauna, masszázs, pihenőterem, étterem, játszótér, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gasthof-Galerie Staudach
Vendégszerető osztrák házaspár által vezetett egyszerű kis fogadó Hollenstein/Ybbs településen, 3 km-re Königsberg, 35 percre Hochkar és 40 percre Lackenhof síterepeitől. 2, 3 és 4 ágyas szobák reggelis ellátással, kis kerti "hüttével". Ingyenes Wifi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Ferienbauernhof Gross-Lettenwag
Ferienbauernhof Gross-Lettenwag Göstlingben található, kb. 15 km-re a hochkari sítereptől. Ezenkívül közeli síterep még a Lackenhof am Ötscher. A szállás 2 apartmantípussal rendelkezik. Háziállat megengedett.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.