Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Két legjobb snowboardosunk a "kispadon"

2012.03.05.

Két legjobb snowboardosunk a "kispadon" Legjobb női snowboardosunk, Gyarmati Panka után, legkiválóbb férfi riderünk, Szigeti Viktor a kanadai világkupára való felkészülés alatt, az edzés első napján sérült le, így nem indulhat a legrangosabb magyar snowboard versenyen, a 20. Fundango Snowboard Magyar Bajnokságon és Síkupán.
Míg Panka bízik abban, hogy fölépül a versenyre és rajthoz áll, addig ’Szigi’ szurkolóként és díjátadóként vesz részt a március 15-18-i muraui rendezvényen.

Viktor egyik ugratását követően a landolásnál leakadt a deszka éle, és ráesett a vállára. A továbbiakban Szigi nem tudott részt venni az edzéseken, félbehagyta a versenyt és hazajött orvosához kivizsgálásra.
Szigeti Viktor
Szigeti Viktor
"Sem a vállam, sem a karom nem mozgott, ami gyanús volt. Aztán az orvosok közölték, hogy elszakadt az elülső szalagom. Egy hét múlva kontroll, majd elkezdődik a fizikoterápia. Előre láthatólag a sérülésem miatt három-négy hetet biztosan ki kell hagynom. Sajnos így nem indulhatok a magyar bajnokságon sem, amelyet kiváltképp sajnálok. Ugyanakkor a junior világbajnokságra igyekszem meggyógyulni, hogy slope style-ban elindulhassak" – mondta Szigeti Viktor, majd rögtön hozzátette, tudja, hogy minden esésből fel kell állni, így ebből is. Felépülésében legfőbb támogatói, szülei, szponzorai, sportpszichológusa és a barátnője segíti.

Junior világbajnokunk, Gyarmati Anna már gyógyulófélben, de még nem kapott orvosától biztos választ arra vonatkozóan, elindulhat-e a muraui az OB-n. Panka január közepén sérült le, amikor rosszul érkezett egy huszonöt méter magas ugrásból. Gerincsérülése miatt ki kellett hagynia az oslói VB-t és jó néhány versenyt. Muraut azonban csak a legvégső esetben mondja le.
A jobb oldali képen Viktor, a bal oldalin pedig Panka

A jubileumi versenyen paralell szlalom, paralell óriás, boardercross és a látványos big air, valamint slope style számokban avatnak bajnokokat. Síben a szabad stílusúak országos bajnoksága mellet sí crossban is mérettetnek meg a legjobbak.

Esténként több helyszínen szerveznek bulikat, ahol magyar dj-k gondoskodnak a hangulatról.

A jubileum és a nemzeti ünnep kapcsán a szervezők kivételes nyitó eseményre készülnek. A résztvevők 2000 méter magasról, a Kreischberg tetejéről együttesen indulnak neki a völgynek. A szombati napon egy retro futam keretében a régi idők nagyjai, korhű szerelésben találkoznak a rajtnál, hogy újra összemérjék tudásukat. A főszervező tiszteletére kiállításra is készül, a Fundango márkához köthető ereklyékből.
Gyarmati Panka
Gyarmati Panka
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Kreischberg Pool Villas
Vadonatúj, luxus színvonalú házak a kreischbergi kabinos alsó állomásától 200-300 méterre. Az exkluzív berendezésű, 8-10 fős házak mindegyikéhez szauna ill. merülőkád v. kültéri, fűtött kismedence tartozik!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Kirschbaum Apartmanház
6 db felújított apartman Murau központjában, Kreischberg síterepétől 7 km-re. Minden szinten jól felszerelt, közös konyhával, saját utcai parkolóval. Ingyenes WiFi a házban.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Woody Park csillagcsillagcsillagcsillag
14 hüttéből álló Woody Park üdülőfalu a kreischbergi sípályák völgyállomásától 2 km-re. A 6-9 fős, kétszintes faházak minden igényt kielégítenek, többségükhöz szauna és jacuzzi is tartozik!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.