Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Újabb snowboard magyar bajnokokat avattak Murauban

2014.03.19. MSBSZ

Újabb snowboard magyar bajnokokat avattak Murauban Kitűnő időjárási - és pályaviszonyok mellett rendezték meg Murauban a szezonzáró, immár 22. Fundango Snowboard Magyar Bajnokságot, ahol freestyle szakágban, slope style és big air versenyszámokban egyaránt Magyarország két legeredményesebb snowboardosa, Gyarmati Anna és Szigeti Viktor győzött.
A számos kiegészítő programmal tarkított hétvégén több száz néző volt jelen a szezonzáró snowboardversenyen. Alpin versenyszámokban: paralell műlesiklásban és paralell óriásműlesiklásban Viszlay Vanda és a törött kézzel versenyző Pátkay Marcell lett a legjobb, míg a Cross Magyar Bajnokságban a felnőtt férfi kategóriát az alpesi számokban csak második helyig jutó Sümegi Péter, a nőit pedig Viszlay Vanda nyerte.
Az utánpótlás szintén jól szerepelt crossban: U18-ban Csillag Dávid és Földvári-Nagy Csenge, míg U14-ben Fritz Botond nyert. A vasárnapi esemény azért is volt érdekes, mert a nagy szél miatt csak a versenyre használt négyüléses felvonó közlekedett a teljes pályarendszeren, így valamennyi jelenlevő bekapcsolódhatott a látványos versenybe.
A snowboard szabad stílusú kategóriáiban, slope stlye-ban és big air-ben egyaránt Gyarmati Panka és Szigeti Viktor lett a magyar bajnok.
Az olimpián is látott slope style verseny azon a világkupa pályán zajlott, ahol 1 héttel korábban Gyarmati Anna negyedik helyen végzett.

Freeski-ben ismét Trso Lukats duplázhatott a tavalyi 2 aranyérme után.

A helyszín különlegessége, hogy a bajnokságnak 22 éve otthont adó stájer terepen jövő januárban freestyle viágbajnokságot rendeznek, ahol először versenyezhet együtt a snowboard és sí- szakág.

Gratulálunk a győzteseknek!
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Feriendorf Murau
Önálló, szépen berendezett házak Murau szélén. A környéken rengeteg kikapcsolódási lehetőség van. Akár 12 fő elszállásolására is alkalmasak a házak (70-135 m2), némelyikben pezsgőfürdő és szauna is található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Club Hotel am Kreischberg csillagcsillagcsillagcsillag
Modern, négycsillagos szálloda a kabinos lift alsó állomásától 150 méterre. Szállodai szobákkal, 2-8 fős apartmanokkal, wellness részleggel, fitnesz teremmel várja a vendégeket. Szolgáltatások: játékterem, konferenciaterem, sítároló, WiFi, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Almdorf Stadl
Önálló faházak Stadl an der Mur szélén, Kreischbergtől 11 km, Turracher Höhétől pedig 22 km-re. A 70, illetve 100 m2 lakóterületű házak 6-9 fő befogadására alkalmasak.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.