Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Újdonságok és programajánlatok Donovalyban 2023/24 telén!

2023.11.28. (x) szponzorált cikk, sielok.hu

2023. december 2-án, szombaton beindulnak a sífelvonók a jól ismert Donovaly síközpontban, amely mindenhonnan, így Budapestről is könnyen megközelíthető. Jó hír, hogy idén a síbérletek árai nem változtak az előző évhez képest, és az idei szezonban sok újdonsággal találkozhatunk. A PARK SNOW Donovaly síközpont nyitásra kész, hamarosan fogadhatja az első síelőit!
Fotó: Marek Hajkovsky
Fotó: Marek Hajkovsky
Donovaly síközpont számos téli programot kínál - egy helyen. A síelők és snowboardosok 19 különböző nehézségű, tökéletesen karbantartott pályán csúszhatnak. Itt a kezdő és a profi síelők is egyaránt találnak maguknak megfelelő pályákat. A síközpont a fiatalok és a freestyle síelőknek is szeretne a kedvében járni, akiknek megépítették a legendás Riders Parkot. A trükkök tökéletesítésére több, mint 40 akadályt helyeztek el a parkban. A síközpont látogatói a TELEMIX Nová hoľa és Buly Expres Záhradište ülőfelvonókkal és kabinos felvonókkal utazhatnak. Ezeken felül, további 14 sífelvonó áll a rendelkezésükre.
Donovaly TeleMix felvonó | Fotó: Marek Hajkovsky
Donovaly TeleMix felvonó | Fotó: Marek Hajkovsky
A legfiatalabb síelők Közép-Európa legnagyobb gyerek FUN PARKjában tehetik meg első kanyarjaikat. A Mistríky területén található egy 12 ezer négyzetméteres különleges rész, ahol a gyerekek nemcsak síelni tanulhatnak, hanem különböző játékokkal tarkított bemutatók, kabalafigurák és egy mini hóvonat is várja őket az idei szezonban.
A sífutók is megtalálják a pályájukat Donovalyban | Fotó: Marek Hajkovsky
A sífutók is megtalálják a pályájukat Donovalyban | Fotó: Marek Hajkovsky
A sífutók sem fognak csalódni Donovalyban. A Sípark 5 sífutópályával, amelyek hossza meghaladja a 30 km-t, valamint 2 nagy kör alakú pályával rendelkezik.
Esti síelés Donovalyban | Fotó: Marek Hajkovsky
Esti síelés Donovalyban | Fotó: Marek Hajkovsky
Donovalyban lassan szinte a nap bármelyik időpontjában síelhetünk. Sokak kedvence az esti síelés, amely naponta este nyolcig tart a kivilágított pályán. Pénteken már fél négykor kezdődik az esti síelés és egészen kilencig tart, ezzel egyidőben pedig a körbárban pedig "Party Snow" keretében "aprés ski" bulizásra is lehetőség van!

A korán kelők friss pályákat lelnek, Fresh Tracks, ahogy a reklámban szerepel és így a legegyszerűbb kérni a pénztárnál. Korán reggel, a tömeg előtt, a frissen előkészített pályákon elsőként lehet az íveket húzni. Ilyenkor biztosan találunk még érintetlen pályaszakaszokat. Az idén a Nova Holá oldal Patočiny pályáját reggel kapukkal tűzik tele, így versenykörülmények között lehet gyakorolni. Ennyi korai mozgás után pedig nagyon jól tud esni a bőséges reggeli a Husky bárban.

A 2023/24-es szezon újdonságai

PARK SNOW Donovaly idén több újdonsággal készül. Az új hóágyúrendszer minőségi változásokat hoz majd a szolgáltatások tekintetében. Ezentúl akár önkiszolgáló pultoknál intézhetjük jegyek és egyéb szolgáltatások vásárlását.

Új pálya is épült. A RADOSŤ Track nevű új SKI&SNOWBOARD CROSS pálya újabb izgalmakat tartogat a bátrabbaknak, a kibővített Riders Parkhoz hasonlóan. A park minden évben a szlovák freestyle sí és válogatott edzéseinek helyszínéül szolgál.

A síterepen egyre több versenyzőt láthatunk, hiszen a sportklubok az idén saját edzőpályát használhatnak a síközpontban. A versenyszerűen síelők pedig imádni fogják a crosspályát, az időmérővel ellátott lejtőt, melyet minden nap este 8 óráig lehet használni.
Gasztronómia Donovalya | Fotó: Marek Hajkovsky
Gasztronómia Donovalya | Fotó: Marek Hajkovsky
Az egyik legjobb szlovák síközpont – a PARK SNOW Donovaly - számos szabadidős és téli sporttevékenységet, valamint minőségi, 2-4 csillagos szálláslehetőségeket kínál. Hagyományos és modern gasztronómia, adrenalin kalandok, környezetbarát síbusz a pályákhoz, online síbérlet vásárlási lehetőség teszi az üdülőhelyet teljes mértékben az ideális téli pihenés síközpontjává.

És ne feledjük, december 2-án nyitnak az első sípályák! A pontos hó- és pályainformációkért (is) érdemes követni a síterep honlapját!
Szállást keresel Donovalyban? Új szálláskeresőnkben most remek kedvezményes szállásajánlatokat találsz, amiket folyamatosan töltünk fel!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Sport Hotel Donovaly csillagcsillagcsillag
A 2016-ban felújított, gyerekbarát szálloda Donovaly központi részén, a sípályáktól 400 méterre található. Donovaly legnagyobb wellness részlege itt található szaunákkal, medencével, jacuzzival és sok más szolgáltatással.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Villa Gardenia csillagcsillagcsillag
A Villa Gardenia a szlovák Donovaly síterepen, a legközelebbi sílifttől 150 m-re található. A vendégek 4 apartmantípusból választhatnak. A szállás wellness részleggel, kandallós nappalival, bárral, játszótérrel és parkolóval rendelkezik.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gothal Rezort
Néhány éve épült üdülőházak és apartmanok a Liptói fenyőerdők szomszédságában, Donovalytól 12 km-re. Wellness szolgáltatások: uszoda, medencék, szaunavilág, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.