Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

admin ági által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (68)Időben csökkenő Időben csökkenő
admin ági
68 élménybeszámolót írt
68
12 éve tag
2015.01.07. 14:49
Idén ismét lesz Téli Sportágválasztó, ezúttal a Nagy Sportágválasztó Szervező Iroda rendezi.

Január 18-án, 10-20 óra között várják az érdeklődőket a Városligeti Műjégpályán, a belépés ingyenes!

A Műjégpálya elkerített 2000 m2-es jégfelületén és mögötte található gyakorló jégpályán kipróbálható lesz a jégkorong, a korcsolyasportok, a curling, a bandy, a bob, a szánkó, a szkeleton és a jégvitorlás. A jégpályák mögötti 10 000 m2-es betonos felületen, a letelepített műanyag pályákon mindenki tesztelheti magát síelésben, snowboardozásban, sífutásban és biatlonban is, de még a kutyaszánhúzást is ki lehet próbálni. A szervezők abban is segítséget nyújtanak, hogyan lehet futni, bringázni, túrázni télen, felkészülten, biztonságosan.

https://sielok.hu/rovat/hirek/cikk/teli-sportagvalaszto/
admin ági
68 élménybeszámolót írt
68
12 éve tag
2015.01.07. 11:48
Kedves Áron!

Az első kérdésedre a válaszom, hogy természetesen publikálás előtt átolvassuk, és ha szükség van rá, akkor stilisztikailag, helyesírásilag javítjuk a válaszokat.
A tartalmat viszont nem ellenőrizzük, hiszen pont azért szakértő a szakértő, hogy a felmerülő kérdésekre professzionális választ adhasson. Ezek a témák olyan tudást igényelnek, amikkel az átlag ember nem rendelkezik (nyilván ezért is van létjogosultsága az egész rovatnak), így mi sem a szerkesztőségben, ezért nem gondolom, hogy mi jogosan bírálhatnánk felül a szakértő válaszát. Az pedig, hogy esetleg egy másik hozzáértő szakember ellenőrizze a kérdéseket, egyszerűen logikátlan. A publikált válaszokért a szakértő vállalja a "felelősséget", hiszen névvel, arccal, kontakt adatokkal történik mindez.
A kérdéseknél ugyan nincs lehetőség komment írására, de ha valakinek hozzáfűznivalója lenne, megtalálhatja a lehetőséget valamely a kérdéshez csatolt tartalomnál (cikk, fórum...), írhat ebbe a fórumba is, de természetesen emailben vagy akár telefonon is szívesen fogadunk minden észrevételt.

Konkrét terjedelmi korlát nincsen, de szakértőinket rövid, tömör válaszok megfogalmazására szoktuk kérni. Ha egy téma bővebb kifejtést igényel, akkor annak inkább létrehozunk egy cikket.
Előzmény: (AAron 177240)
admin ági
68 élménybeszámolót írt
68
12 éve tag
2015.01.06. 14:46
végre Sátoraljaújhely is rákerült az áttekintő lapunkra :)
https://sielok.hu/webkamerak/kepek/magyarorszag/
admin ági
68 élménybeszámolót írt
68
12 éve tag
2015.01.06. 14:43
Már több mint egy hónapja működik Szakértők rovatunk, amit természetesen folyamatosan, továbbra is igyekszünk bővíteni kérdésekkel és új szakemberekkel. Biztosítás témában is tervezünk új szakértőt bevonni.

Egy kis érdekesség, ezek voltak december hónapban a TOP10 legkeresettebb kérdések:

- Mikor lesz hó Magyarországon?
https://sielok.hu/kerdes/mikor-lesz-ho-magyarorszagon/

- Milyen hosszú lécet érdemes venni?
https://sielok.hu/kerdes/milyen-hosszu-lecet-erdemes-venni/

- Ki számít kezdő, haladó és ki profi síelőnek?
https://sielok.hu/kerdes/ki-szamit-kezdo-halado-es-ki-profi-sielonek/

- Hogyan tudom megállapítani, hogy éles-e a sílécem?
https://sielok.hu/kerdes/hogyan-tudom-megallapitani-hogy-eles-e-a-silecem/

- Hol van Ausztria legmeredekebb sípályája?
https://sielok.hu/kerdes/ausztria-legmeredekebb-sipalyaja/

- Mit jelent a karcolás?
https://sielok.hu/kerdes/mi-a-karcolas/

- Milyenek azok a rocker lécek és mire jók?
https://sielok.hu/kerdes/milyenek-azok-a-rocker-lecek-es-mire-jok/

- Honnan tudhatom, hogy valóban élére állítottam a sílécet?
https://sielok.hu/kerdes/valoban-elere-allitottam-a-silecet/

- Milyen síléc a legideálisabb tanuláshoz?
https://sielok.hu/kerdes/milyen-silec-a-legidealisabb-tanulashoz/

- Új sílécet kell-e vaxolni?
https://sielok.hu/kerdes/uj-silecet-kell-e-vaxolni/
admin ági
68 élménybeszámolót írt
68
12 éve tag
2015.01.06. 14:36
Sziasztok!

Örömmel látjuk, hogy jó páran vagytok, akik gyakran jártok ide síelni.
Már csak ezért is nagyon szeretnénk felvenni a kapcsolatot a síterep üzemeltetőivel, hogy értesülhessünk az itteni hírekről, újdonságokról. Sőt, akár hójelentést és időjárás előrejelzést is tudnánk megjeleníteni a síterephez kapcsolva.

Ha van köztetek olyan, aki tudna ebben segíteni, hogy valamilyen kontakt infót (név, email, telefon) szerezzünk az üzemeltetőkhöz, kérjük hogy írjon az agnes@sielok.hu-ra!

Köszi :)
admin ági
68 élménybeszámolót írt
68
12 éve tag
2015.01.06. 10:55
köszi, javítottuk!
Előzmény: (arsenal 177089)
admin ági
68 élménybeszámolót írt
68
12 éve tag
2015.01.05. 15:52
Friss hírek a síterepről!
A taxi réten 15-20, Hideghegyen pedig 20-25 cm a hó vastagsága. Mivel már volt néhány cm alap, és a mostani elég sűrű, nagy víztartalmú, szépen beborít mindent - és jól sízhetők lettek a szűzhavas pályák. A hó Királyréten meghaladta a 10 cm-t és ez lehetővé tette, hogy felkerüljenek a hegyre a nyáron teljesen felújított ratrakok. Így a taxi réten négy év kihagyás után megjelent az első ratrak és megkezdte a bébi-lift nyomvonalának letaposását, majd egy sífutásra alkalmas körpályát készített.

Noha Hideghegyen elfagyott a vízvezeték, a hét elején megfelelő mélyen vezetett és szigetelt új vezeték kerül kiépítésre. Így remélhető, hogy a hétvégén legalább három felvonóval újból működni fog a hideghegyi síközpont!

A nyitás részleteiről mindenképpen hírt adunk!
DSCN1497.JPG
DSCN1520.JPG
DSCN1501.JPG
DSCN1508.JPG
admin ági
68 élménybeszámolót írt
68
12 éve tag
2014.12.30. 09:59
Friss információ a Kékestetőről: jelenleg 5-20 cm vastag hóágyúzott hóréteg van a hegyen, legkorábban pénteken, január 2-án nyithat a síterep felső 400 méteres része, ha addigra sikerül megfelelően előkészíteni a pályákat.

Nem esett sok hó az elmúlt hétvégén, de befehéredett a táj: a természetes hó mennyisége kb. 3-4 cm.
admin ági
68 élménybeszámolót írt
68
12 éve tag
2014.12.29. 12:25
December 28-án a délnyugati országhatár mellől, Sellyéről jelentették először, hogy leesett 20 cm hó: http://www.idokep.hu/percrol-percre#1419761021

Holle Anyó tökéletesen időzített, mert erre a napra pontosan 60-an tippeltetek, annyian, ahány ajándékkal készültünk, így biztos, hogy senki sem marad nyeremény nélkül!
https://sielok.hu/tipp/tippek/

Ezért kérjük, hogy aki biztosan tudja, hogy erre a napra tippelt, az küldjön is egy emailt a postacímével a sielok@sielok.hu címre, Hótipp tárggyal!

Hamarosan sorsolunk és értesítünk mindenkit a nyereményéről!
A nyertesek listája itt lesz látható: https://sielok.hu/rovat/jatekok/cikk/hotipp/
admin ági
68 élménybeszámolót írt
68
12 éve tag
2014.12.23. 13:51
Figyelembe véve, hogy megkaptuk a jó hírt a várható vasárnapi nyitásról Eplényben, még ünnepek előtt el szerettük volna eljuttatni a nyereményjegyeket a nyerteseknek. Ezért tegnap postára adtuk az addig "beérkezett" nyereményeket, köztük a mesi74 profilhoz tartozót is.
admin ági
68 élménybeszámolót írt
68
12 éve tag
2014.12.23. 11:37
Mint ahogy számotokra is egyértelműen látszik, az elmúlt 2 napban ugyanazt az embert sorsolta ki a gépünk az Aktivitás játékon, dupla regisztrációval.
https://sielok.hu/aktivitasjatek/nyertesek/

Ezúton szeretném felhívni rá a figyelmét minden regisztrált olvasónknak, hogy a dupla regisztrációt fórumszabályzatunk tiltja: https://sielok.hu/rovat/portalinfo/cikk/forum-szabalyzat/

Kérünk mindenkit, hogy ha akár véletlen, akár szándékosan kétszer vagy többször regisztrált oldalunkra, azt jelezze felénk, hogy megszüntethessük a felesleges profil(oka)t.

Ami az Aktivitás játékot illeti, a tegnapi (december 22.) nyereményt szabálysértés miatt természetesen nem juttatjuk el emese74 felhasználónknak, a nyereményét az ünnepek után újrasorsoljuk!
admin ági
68 élménybeszámolót írt
68
12 éve tag
2014.12.17. 16:44
Természetesen nem feledkeztünk meg Sátoraljaújhelyről sem, sőt! :)
A technika állt utunkba, ugyanis ha megnézitek itt tényleg élő a webkamera képe, azaz kvázi videóként látni a sípályáját. Ez ugyan tök szuper megoldás, de sajnos a mi gyűjtőoldalunkra nem megfelelő, nekünk jpg kép kellene, amit ki tudunk tenni. A zempléni csapat már dolgozik a problémán és remélhetőleg hamarosan találnak számunkra megoldást hogy ők is bekerülhessenek erre az áttekintő oldalra.
https://sielok.hu/webkamerak/kepek/magyarorszag/
admin ági
68 élménybeszámolót írt
68
12 éve tag
2014.12.17. 10:03
Hiányoltátok többek között a snowboard rovat felelősét, szakértőjét. Örömmel jelentjük hogy ezt a posztot máris sikerült betöltenünk Endru személyében: https://sielok.hu/szakerto/nagy-endre/
admin ági
68 élménybeszámolót írt
68
12 éve tag
2014.12.11. 14:34
Összegyűjtöttük a magyarországi síterepek webkamera képeit egy oldalra, mostantól egyetlen oldal megnyitásával áttekinthetitek az aktuális hazai hóhelyzetet. Már csak a hideg hiányzik hozzá, de reméljük nem várat sokat magára és hamarosan megkezdődhet a síszezon itthon is!

https://sielok.hu/webkamerak/kepek/magyarorszag/
admin ági
68 élménybeszámolót írt
68
12 éve tag
2014.12.09. 15:21
újra működik, és még meg is újult-szépült a weboldal! http://www.zemplenkalandpark.hu/
admin ági
68 élménybeszámolót írt
68
12 éve tag
2014.12.08. 15:24
Nemrég kaptuk a szomorú hírt, hogy az aflenzi hegyállomásra vezető 3 személyes ülőliftet eladták, és már el is kezdték lebontani.

A többi lift is új tulajdonos kezébe került, az ő terveiről egyelőre semmit sem lehet tudni. Ami biztos, az az, hogy Aflenz nem fog az elmúlt évtizedekben megszokott síterepként tovább üzemelni :(

https://sielok.hu/rovat/hirek/cikk/aflenz-megallt-az-elet-a-siterepen/
admin ági
68 élménybeszámolót írt
68
12 éve tag
2014.12.04. 12:10
A napokban kaptuk az információt, hogy privát okokból a síterep sajnos szinte biztos, hogy nem fog működni az idei szezonban. Az üzemeltetők azonban remélik, hogy jövőre újra beindulhat az élet a pályán, ebben reménykedjünk, és ne temessük ezt a remek domboldalt!
admin ági
68 élménybeszámolót írt
68
12 éve tag
2014.12.03. 15:06
Köszönjük az első kérdést, élesben is "levizsgázott" a rendszerünk, azt hiszem a gyorsaságra ezúttal nem lehet panasz :)

Továbbra is szívesen fogadok bármilyen javaslatot, észrevételt, hibás kérdést, ha ilyet találtok nyugodtan szóljatok nekem! Email: agnes@sielok.hu
admin ági
68 élménybeszámolót írt
68
12 éve tag
2014.12.02. 09:34
Poisonka: új kérdést feltenni akkor tudsz, ha rámész bármelyik témakörre, pl.: https://sielok.hu/kerdesek/rovat/sportorvos/
Itt megjelenik a kérdés küldése funkció, a szerkesztők pedig továbbítják azt az illetékes szakértőnek - ez a módszer valamennyi szakértőre és témára vonatkozik!

A szakértők körének bővítését mi is szeretnénk és tervezzük, ha van konkrét ötletetek, akit szívesen ajánlanátok, várjuk a javaslataitokat!

Ha hibás kérdést, elírást, bármit találtok, nyugodtan írjatok nekem akár itt belső üzenetet, vagy emailt az agnes@sielok.hu-ra!
admin ági
68 élménybeszámolót írt
68
12 éve tag
2014.12.01. 15:44
December 1. van, hivatalosan is elkezdődött a tél, ez pedig nem jelenthet mást, mint hogy mától ismét indul az Aktiviás játék!

A 2014/15 szezonban elvihető nyeremények:
Decemberben: 31 db Eplény Nordica Síaréna síjegy + 31 db Síelők.hu síkendő
Januárban: Napijegyek Szlovénia különböző síterepeire
Februárban: 28 db 5000 Ft-os Sportokboltja.hu vásárlási utalvány
Márciusban: tandtsport vásárlási utalványok és további ajándékok

https://sielok.hu/rovat/jatekok/cikk/aktivitas/
elsőelőzőkövetkezőutolsó
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.