Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Eplény Síaréna topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
robbp
16 élménybeszámolót írt
16
14 éve tag
2011.03.04. 09:08
Tegnap Eplényben sajnos az olaj csepegés mellett a 4 üléses felvonó biztonsága a beszállásnál ismét megkérdőjelezhető lett: egy piros dzsekis férfi a nem tudott rendesen beülni a felvonóba és a szakadékban landolt (!)

A tavaly közzétett videón
Kattints a képre a videó megtekintéséhez:

látszik hogy a jobb oldalon lévő síelő a szőnyegen annyira előre csúszott és csak alig fél méter volt a futószőnyeg vége előtt mire a szék alá került... Szerintem ebből lesz még nagyobb baj is.

Javaslat: a szőnyegre csúszva ne hátrafordulva a széket várjátok - azt is kell figyelni, mert nagyot tud ütni -, hanem araszolni hátrafelé, nehogy ez velünk is előforduljon.
Előzmény: (eperke 113380)
maci-laci
3532 élménybeszámolót írt
3532
18 éve tag
2011.03.04. 08:06
Javaslom mindenki írja le a liliputi kapuk okozta bosszúságot és talán a következő szezonra lépnek valamit. Nekem a kábát ujjában van a bérlettartóm de így is rá kell feküdni, hogy érzékelje, így ez nem jött be nekik :-((
Valóban érezhető,(nem kicsit) hogy milyen nézeteket vall az üzemeltető de ne politizáljunk, csússzunk, csússzunk, és csak csússzunk.
Előzmény: (eperke 113380)
eperke
197 élménybeszámolót írt
197
17 éve tag
2011.03.04. 07:41
Tegnap kilátogattunk Eplénybe.Bár még sosem jártunk ott, annyi mindent halottunk róla hát úgy döntöttünk megnézzük.
Kilenc után értünk le, nem volt sok autó a parkolóban, ezt éreztük a pénztárnál is mivel nem kellett várakozni.
A pályán nagyot csodálkoztunk. Abszolút kifogástalan minőségű volt a pálya is és a rajta levő hó is.Ilyet még Semmeringen sem találtunk. Még délután 4 órakor is élvezhető volt a buckásabb rész is. Dicséret az üzemeltetőnek. Délben megálltunk ebédelni,az étteremben a kiszolgálás és az adagok nagysága is hibátlan volt.
Viszont azért voltak negatívumok is. A beléptető kapuk sajnos óvodásméretűek /kb 60cm/, bár tisztában vagyok vele hogy az alatta levő hó mennyisége miatt, de azért erre lehetne számolni előre.Amikor megkérdeztük a kezelőt hogy nem lehetne kilapátolni belőle mivel még a nadrágzsebben levő bérlettel is rákellet feküdni azt a választ kaptuk hogy vegyünk olyan kabátot aminek az ujján van bérlettartó. EZT AZÉRT ERŐSNEK ÉREZTÜK!!!!!!!!!!!
A második negatívum az volt hogy olyan fél tíz után a felvonóból fekete zsíros-olajos lé csepegett ránk, vagyis arra aki a beülősben a középső két ülésben ült.Megemlítettük a kezelőknek , a következő kanyarnál már a kapunál figyelmeztették a síelőket, ez korrekt volt , bár nekünk sajna már késő.Még egy észrevétel, bár lehez ez csak nekünk volt feltűnő:egész nap lent Kárpátia bömbölt, fenn a körvárnál pedig Fankadeli és egyebek, nem biztos hogy aki kimegy síelni a természetbe erre vágyik.Mondom ez az én és további 7 barátom véleménye, lehet másnak bejön.
Összességében azért egy nagyon szuper napot tudhattunk magunk mögött, de azért van még mit fejlődni.
Ja és még egy ötlet-javaslat: ha a varázsszőnyeg előtti kapunál nem lenne akkora szintkülönbség akkor kisebb lendülettel csúsznának rá az emberek és nem kellene nekik hátrafelé lépkedniük.
DCAM1556.JPG
DCAM1558.JPG
DCAM1563.JPG
DCAM1564.JPG
DCAM1562.JPG
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.