Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Síelésünk kivesézése topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Hogwash
841 élménybeszámolót írt
841
17 éve tag
2011.04.28. 10:13
Azt a flatterolást direkt csinálja, "brushed carving"-nak (a brushed ebben az esetben kb. szőrös, borzos, tupírozott) hívja - oktatja is -, szerinte sok esetben hasznosabb a tisztán karcolt íveknél. Én nem tudok annyira síelni, hogy vitatkozzam a témában, ez a ti dolgotok :)
Előzmény: (ozsi 118089)
ozsi
2143 élménybeszámolót írt
2143
14 éve tag
2011.04.28. 08:07
Lackóval értek egyet: jól síel, többnyire jókat is mond. Aztán egyik-másik videón ritka ronda pucsítós élváltásokat mutat, oldalra kitolt lécekkel, amiktől elkezd flatterolni a síje (többnyire amikor mély váltást, kompressziót erőltet). Aztán megint jön pár nagyon szép megoldás. Mondjuk a letérdelős élezésről szóló videó nagyon meleg: ezt a megoldást a BTK-val üldözném, mint a tanítvány térde ellen elkövetett merényletet.

A legfontosabb különlegessége szerintem az, hogy csinált magának egy ilyen oktatóanyagos oldalt, és ezzel próbálja eladni magát (mondjuk nagyon nem mehet jól az üzlet, ha csak 29 lájkja van a facebookon...) A marketing meg a tudás nem feltétlenül függ össze. Nem rossz ez a pasi, de sok - akár magyar oktatót is - ismerek - akit szívesebben ajánlanék, csak ők nem készítenek oktatóvideókat.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.