Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Maribor Pohorje topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
Vadtehén
3 élménybeszámolót írt
3
7 éve tag
2016.12.21. 11:01
Kedves Győző!

Köszönöm az információt. Pécsről utazunk. Nem tudom már, hogy hol hallottam/olvastam egyszer, hogy a több napos jegyek elvileg érvényesek az esti síelésre is. De én is csak azt láttam a honlapon, amit Te is írtál. Gondoltam, aki szokott járni Mariborba, talán ismeri a rutint.
A mostani kedvezmények árak valószínűleg januárra már nem lesznek. No mindegy, még van egy-két hetem indulásig, talán kiderül. :)
makaigyozo
8 élménybeszámolót írt
8
15 éve tag
2016.12.21. 01:11
Kedves Vadtehén(jó szöveg! :) )
Lefordítom Neked az árlistát.
Jelenleg kedvezményes árak vannak, tekintve , hogy alig működik néhány pálya.
egynapos: 9, 13 és 16 E kortól függően.
esti sízés(külön jegy) : 7, 9, 11 E és csak csüt- pént- szomb-on van!
a táblázat alapján azt mondom, hogy naponta kell jegyet venni, nem láttam két vagy többnaposat, ez valszeg az amúgy is kedvezményes ár miatt van.
van még lehetőség félnapos bérletet venni, ez vagy 12-ig van(dopoldanska) vagy 13 tól 16 ig (popoldanska)
áruk: 7, 10, 11 E (gyerek, diák, felnőtt)
A bérlet kb itt is , mint másutt, a megkezdés napjára vonatkozik, mindegy hogy hánykor aktiváltad(kiv a félnapos), az aznapi dátum kilőve. Ez többnapos esetén is így van, nem vihetsz át órákat másnapra. Elképzelhető, hogy helyben mást mondanak, pl hogy mehetsz estizni a napijegyeddel, ezt csak ott fogod megtudni. Javaslom, hogy péntek du csak délutáni jegyet vegyél aztán estit, ha kell, szombaton egésznapos és esti, vasárnap meg majd meglátod hogy alakul, visszautazás stb., Honnan utaztok?
üdv
Előzmény: (Vadtehén 191246)
Vadtehén
3 élménybeszámolót írt
3
7 éve tag
2016.12.20. 09:59
Kedves Síelők! Új vagyok még az oldalon, így a fórumban is. Januárban Mariborba megyünk néhány napra (pontosabban egy hétvégére) a fiammal, és a bérletek iránt érdeklődnék, akinek van ismerete a "szokásokról" az esti síelést illetően, kérem segítsen. Az oldalon nem találtam a jegyeknél arra vonatkozó kitételt, hogy a több napos bérletek érvényesek-e az esti sízésre? Illetve segítsetek abban, hogy mérik az időt? pl. ha péntek délután egy óra körül érkezünk, és két napos bérletet vásárolunk, akkor az első becsekkolástól számít a két nap, tehát vasárnap délig érvényes? (akkor már indulnánk haza) Külön kell hozzá vennem esti jegyet, vagy a kétnapos tartalmazza a péntek esti és szombat esti lehetőséget?
Előre is köszönöm a segítséget, választ!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.