Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Eplény Síaréna topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
BigFootFan
21 élménybeszámolót írt
21
15 éve tag
2009.12.20. 19:39
Köszi a részletes beszámolót, még ha azt megtudnád mondani esetleg, hogy a nem megnyitott pályákon hogy áll a hó? Le lehet-e azért ereszkedni vagy hó totál nincs rajtuk?(azokra a pályákra gondolok amelyekkel még elérhető a 4üléses)
Előzmény: (Sörapu. 77032)
Sörapu.
1360 élménybeszámolót írt
1360
15 éve tag
2009.12.20. 18:53
Mi voltunk ma - először.
Bár Karácsonykor Salzburgba megyünk nem tudtam megállni, hogy ki ne próbáljam az első hazai négyülésest. Egyúttal az eplényi pályát is, mert itt még nem csúsztam.
Tíz után érkeztünk, még volt hely a parkolóban bőven. A pálya megközelítése elfogadható, a forgalomirányító személyzet kedves és segítőkész volt. Távozáskor még köszöntek is. Nem is értek egy korábbi hozzászólást ami ezt hiányolta...
Verőfényes napsütés és nagyon hideg fogadott minket. Ez még nem is lett volna akkora baj de szél nehezen viselhető volt.
A jegyvásárlás itt sem megy zökkenőmentesen. Hárman álltak előttem és majd' negyed órát vártam. A két pénztáros közül az egyik folyamatosan áfá-s számlát írt.
És az "új" lift. Kicsit gyalogolni kell, hogy elérd, nincs az a lendület amivel be lehetne csúszni hozzá. A személyzet itt is segítőkész és figyelmes, de a mozgószőnyeg tényleg nem működik. Ami meglepett az a lift lassúsága. Nem hinném, hogy az eredeti helyén is ilyen lassú lett volna. Továbbá nagyon sokszor megállt aminek nem tudom az okát.
Csak az 1 sz. pálya működött majdnem tökéletes minőséggel. Hazai viszonylatban hossza és kialakítása is elfogadható.
Tetszett a hütte is bár a gőzgombócra 45 percet vártunk. Ez csak azért nem volt baj, mert a szélvihar és a hideg miatt úgysem lehetett folyamatosan csúszni.
Összességében tetszett, veri Mátraszentistvánt. Itt nem volt várakozási idő és a vendéglátás is sokkal profibb.
Én még biztos vissza fogok térni!
Előzmény: (BigFootFan 77011)
BigFootFan
21 élménybeszámolót írt
21
15 éve tag
2009.12.20. 14:48
Sziasztok!
Ha valaki volt ma Eplényben kérem írja le, hogy kb mire számítsunk holnap. 5en mennénk és szeretnénk azt a pályarendszert választani, ahol a legtöbb m-nyi pálya síelhető. Előre is köszi a rövid beszámolót!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.