Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Feketelista topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
SzentesKatalin
161 élménybeszámolót írt
161
15 éve tag
2010.03.17. 16:34
Egyszeruen szornyu,amiket leirtal.
Az utolso bekezdesedre reagalva:
http://www.holidaycheck.at/
Ide is beirhatnad, ezt az oldalt millioan nezik nyaralas lefoglalasa elott..com vegzodessel az angol jon be.
Előzmény: (ablakzsira 87609)
ablakzsira
4 élménybeszámolót írt
4
14 éve tag
2010.03.16. 16:12
Sziasztok

A március 15-i hétvégét Präbichlben töltöttük. Síelős élményeinket röviden összefoglaltam már a vonatkozó topikban, itt inkább a szállásunkról szeretnélek informálni Titeket, mert ilyet még nem pipáltunk. Egy négycsillagos Gästehausban (Weninger) laktunk a közeli városkában, Eisenerzben. Már megérkezésünk estéjén meglepetésként ért minket, hogy: cipőben csak az első emeleten található recepcióig mehettünk, ott cipő le, és úgy fel az emeleten lévő szobákig. Mikor házinénink (továbbiakban: banya) látta döbbenetünket, megkegyelmezett erre az egy alkalomra, mondván, ha alaposan letöröljük a cipőinket, akkor most az egyszer még felmehetünk, utána viszont felejtsük el... Na persze ekkorra már társaságunk férfitagjai nagyban cipelték fel a csomagokat - zokniban.
Tizenegy tagú társaságunk két apartmant (konyhával) és egy kétágyas szobát foglalt el, amit több levélváltással, pénz előre utalásával biztosítottunk magunknak. Centre pontosan tudtuk a végösszeget, azzal azonban csak ott szembesültünk, hogy a konyhahasználatért banyánk naponta két eurót még felszámol - ez sem az ajánlatban, sem a honlapjukon nem szerepelt. Mindezt úgy, hogy hétfőn a reggelihez a saját tojásainkat szolgáltattuk, mert ugyan a honlapon "bőséges büféreggeli" szerepel, többek között különböző formában elkészített tojással, hát aznap sütött a drága 15 tükörtojást a 15 szállóvendég számára, és slussz (mármint tojásból, de a további kínálat is nagyon szerény). Mikor kértünk még (8 és 5 éves gyerekeinknek nem jutott, mi meglettünk volna nélküle), akkor szabadkozott, hogy már megsütött 15-öt, valószínű volt egy-két vendég, aki egyszerre többet is evett (!!) és tegnap vasárnap volt, nem tudott vásárolni, így nincs több... Hát adtunk neki tizet a mienkből, amit kívánságunk szerint elkészített, és ami szintúgy elfogyott. Nutellából se spájzolt eleget, azt is nekünk kellett kipótolnunk...
A poroszos szigorúság mindenhova elkísért minket, banyánk személyesen felügyelte pl. a reggelit, morcona tekintete mindenkire lesújtott... De ahova nem juthatott be személyesen, oda üzent, pl. a WC-ben kis piktogrammok hívták fel a férfiak figyelmét, hogy állva pisilni tilos... Este, mikor hazaértünk a síelésből, a szobákban jéghideg fogadott minket, takarításkor az összes radiátort lecsavarta a minimálfokozatra.

Szeretném leszögezni, hogy sok szálláshelyet bejártunk mi is, mint sokan itt a hozzászólók közül, rendszeres és lelkes síelők vagyunk. Nagy általánosságban elégedettek vagyunk az osztrák vendéglátással, de ez a mostani eset kicsapta a biztosítékot. Szeretném minél több fórumon felhívni minden potenciális vendég (legyen az magyar vagy külföldi) figyelmét a mi esetünkre: Gästehaus Weninger: kerüljétek el messzire! Amennyiben osztrák fórumot tudtok ajánlani, akkor kérlek tegyétek ezt meg, ott is szeretném megosztani a többiekkel az élményünket.

Köszönöm!*

*az említett szállás azóta kikerült a síelők.hu szálláshirdetői közül. /Admin/
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.