Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síelésünk kivesézése

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
keskesonka
181 élménybeszámolót írt
181
16 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Síelésünk kivesézése
2018.02.14. 20:40
Most tekintsünk el attól, hogy kinek melyik sítechnika a szívügye.

A túlzott hokét helyes alpesi alaptartással lehet kiszedni, vannak rá gyakorlatok.

Szerintem ez a hoké nem a technika egyenesági következménye, ez a kritizált technikában is egy hiba, amit javítani kell. Ez olyan mintha azt mondanád, h a belső sín maradás annak a következménye, hogy hangsúlyosan használom a belsőt is bekormányzásnál.

Ezekkel a hozzászólásokkal nem az Ozsiék technikájának az értékét szeretném kissebbíteni, vagy hasonló, csupán azt megmutatni, hogy élből leszólni pl az osztrák tematikát szerintem nem helyes. Az igazán jó síelők gyakorlatilag full lazán síelnek kint is, abszolut semmi izomszag, erőltetettség, térdbetörés énnemtommi sincs (ha megnézed ennek a faszinak az oktatóvideóit, sok oldschool gyakorlat van, ennek ellenére eljutott erre a szintre). De ehhez kilométer kell, meg befektetett munka, illetve egy jó oktató aki konzekvensen végigveri rajtad, vagy nagyon jó megfigyelőképesség és tehetség.

Illetve a ruccsolás védelmében pl már egy keményebb piroson az emberek nagy része -ha nem tudna ruccsolni- esélytelen lenne bármilyen seggen lejövetelen kívüli mozgásra (mert még ha meg is tudnák síelni élen, 2 kanyar után annyira begyorsulnának, hogy azért esnének el).
Előzmény: (Joci 199247)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.