Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Utazási irodák vagyoni biztosítéka

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
TZoli
1157 élménybeszámolót írt
1157
20 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Utazási irodák vagyoni biztosítéka
2017.10.11. 11:36
Ej'ha! Ez igen! Szép hozzászólás. Jó hosszú.
De kezdjük az elején: Van olyan utazási iroda, amely téli utakat is hirdet, Adria-Alpesi Travel és ki van tiltva 2017.11.28-ig. Nemtom mér.
A listából viszont kimaradt jópár, jóval nagyobb vagyoni biztosítékkal rendelkező iroda, Unitravel, Cartour, nem beszélve a Tensi 300millójáról, de nem keresgéltem tovább, csak így már mindjárt nem a második a SkiLines.
Viszont nagy csalódást okozott számomra az Alpinetours a maga 5 és fél millájával. Akik egyébként hasonlóan a nagy többséghez, a törvényi 12% tartják csak be, úgy mint a Travellines is. Kevés kivétel van, általában a nagyok, akik 20%-ot tesznek le biztosítékként.
És ezek szerint azért nem találtam elsőre a SkiLinest a listán, mert nem tudtam, hogy Travellinest kell keresni. És innentől már az egészet nem értem. Hogy van ez a "más szoknyája alá bújnak" újabb márkanévvel dolog?
Félreértés ne essék, semmi bajom egyik irodával sem. De ez a hosszú, néha támadó, néha magyarázkodó, a kérdést felvetőt ellehetetleníteni akaró, pontatlanságokat tartalmazó beírás szerintem jobb lett volna, ha meg sem születik. Jobban célba ért volna egy pontosabb, konkrétabb, támadási kísérletét elhagyó, a tényleges pozitívumokat röviden bemutató hozzászólás.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.