Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Feketelista

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
sipiattila
109 élménybeszámolót írt
109
15 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Feketelista
2017.02.21. 22:56
Írjak pár példát?
Például amikor Norbi, a szervező és kapcsolattartó megérkezett, és bemutatkozott, a csávó visszakérdezett, hogy "És?" Majd hátat fordított és ott hagyta őket. És akkor még a fél csapat úton volt, nem tudhatta mennyien vagyunk.
Vagy amikor feljött, és kioktatott, hogy a telefontöltőink és a sörcsap sokat fogyaszt, az verte le a kismegszakítót, és a bakancsában simán átgyalogolt a gyerek kifestőkönyvén, amit a négy éves kiscsaj a földön ülve színezgetet.
Ez egy igazi bunkó volt. Még annak sem örült, ha a kutyája jól érezte magát. Játszott a kutyája egy jót Bélapó kutyájával Dagoberttel, de őket is szétparancsolta.
És a WIFI? A honlap szerint van a házban, de amíg be nem vasalta az összes centet, nem működött. Utána kiosztott 12 db. egyedi kódot, a 17 személyes házba. Persze csigalassúsággal működött. Még akkor is, amikor egyedül voltam a házban. Nekem sikerült egy 16000 ft.-os mobilnet számlát összehoznom, hogy skypon lássam a családot.
Persze kedves Kata, lehet, hogy én láttam rosszul, de egy ilyen morgós, mosolytalan, faragatlan parasztot szállásadóként még nem láttam :-)

Üdv: Sipi.
Előzmény: (TKata 194464)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.