Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Feketelista

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Viri
715 élménybeszámolót írt
715
20 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Feketelista
2009.03.05. 11:26
Kedves Karesz58!

Már több mint 20 éve szervezek sítáborokat az iskolámnak, és baráti csoportoknak, s hidd el mindig mérlegre tettem a szállás lehetőségeket ár, szolgáltatás, minőség szempontjából. Amit Te írsz, hogy az ingyenes síbérlet nem is ingyenes, én cáfolnám. Idegenforgalmi adón, végtakarítási díjon felül, ja és a kaución amit ugye visszaadnak, még nem kellett sehol semmi mást fizetnünk, ez meg törvényszerű, gondolom nálatok is. És ilyennel még, mint az említett szállodában, sehol nem találkoztam.
Több olyan helyen voltunk (Ausztriában, Karintiában) ahol nem csak egy pályára volt érvényes a bérletünk. Az igaz, hogy 2-3 €-t rá kellett fizetni.
Amiről hozzászólásomban írtam, nem a privát sítúrámon történt, hanem iskolai táborunk alkalmával, s még egyszer ide írom a szállás nevét, hogy el tudja kerülni mindenki, Millstatt, Hotel Seewirt.
Vannak tapasztalataim a szállásokkal, és szállásadókkal kapcsolatban. Azt is el kell mondanom, hogy legtöbb helyről jó szájízzel, és hangulatban távoztunk, sőt volt már olyan hely is ahova szívesen visszamentünk. Pl. Preblben a Friersacherhof panzió.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.