Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Szlovákia
Csorba-tó
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Hotel FIS - pályaszállás Csorba tó síközpont mellett, wellness szolgáltatásokkal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
WAndrea
1071 élménybeszámolót írt
1071
22 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Csorba-tó
2024.01.28. 21:45
Az elmúlt 3 havas napot a Tátrában töltöttük és az utolsó napra hagytuk Csorba-tó síterepét. Drámainak indult ez a vasárnap, de tökéletes sínap lett belőle. Csodálatos hóviszonyok (előző 24 órában ugyanis nonstop szakadt a hó!) és szikrázó napsütés várt minket + a sokkoló hír, hogy nem mennek a liftek. A tegnapi vihar utószele reggel még tombolt a hegytetőn, miközben a völgyben tökéletes szélcsend volt. Szerencsére némi toporgás és tanakodás után láttuk, hogy törlik a vészhelyzetet és kb. 10 órakor megnyitották a 4-ülésest. Az első felmenet még tömegjelenetes volt, de onnantól kezdve, hogy minden felvonó ment a hegyen, már nem kellett várakozni.

Pazar kilátás nyílt a fenti részekről: a felhők fölött síeltünk, a pályák frissen ratrakolva, boldogság volt minden kanyar. Legtöbbet a hatszékes lift alatt csúsztunk, ez a kedvenc a síterepen, jó lejtésű hullámvasút. Semennyit nem kellett várakozni ennél a liftnél! Sok képet és videót csináltunk, hamarosan felkerülnek, mert a mai látványt szeretnénk megosztani.

Még egy színes hőlégballon is megjelent a kék égen, hogy megkoronázza a látványt. Rengetegen sítúráztak és freeridoltak is, élvezve a gyönyörű téli időt.

Régen láttam a Tátrában ennyi havat, pályákon kívül, az erdőben és az úton is. Ennek ellenére hólánc nélkül, kétkerekes meghajtással is simán célba értünk. Aki tud most menjen, még a szlovák síszünetek előtt és amíg ez a friss hótakaró kitart.

Galéria:
https://sielok.hu/fotoalbum/csorbato-2024-01-28/galeria/
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.