Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A Lamborghinit sem a sípálya havára tervezték

2018.12.20. Bata Attila

A svájci médiát egy zöld Lamborghini képei járták be az utóbbi napokban. A képeken jobbára azt látni, hogy a hóban elakadt luxusautót a ratrakosok mentik ki. Azóta a síterep vezetője, a szemtanúk és az érintettek szóvivője is kommentálta az esetet.
Kép: 20min.ch
Kép: 20min.ch
A svájci 20 Minuten megszólaltatott egy szemtanút, aki nem is értette, hogy került egy zöld és egy fekete Lamborghini Hoch-Ybrig síterepére, hiszen az utakat nem takarították le a hótól. Aztán az egyik, a zöld autó, megkezdte útját a hóban, de csak egyre mélyebbre ásta magát.

Végül a zöld kocsi a síterep ratrakjának és motorosszánjainak segítségével keveredett ki a hóból. A síterep vezetője szerint nincs ezzel semmi gond: a sofőrből mintha újra előjött volna a gyerek. Senki sem sérült meg, a síterep 50 frankért (kb. 15 ezer forint) kihúzta az autót a hóból.

Kép: 20min.ch
Kép: 20min.ch
Közben kiderült, hogy az egyik milliomos gyermeke és egy német vállalkozó autóiról van szó. A milliomos fia Instagram oldalán, amelyet 327 ezren követnek, szívesen oszt meg képeket autós kalandjairól. Szóvivőjük szerint fotózásra vitték oda a Lamborghiniket, de amikor el akartak hajtani a parkolóból, elakadtak a sífutó pálya havában.

A hétvégén magyar autósok is bajba kerültek Ausztriában, amikor a GPS a sípályára vezette őket. Erről és hasonló esetekről itt írtunk.

Kép: 20min.ch
Kép: 20min.ch
KOMMENTEK
Kálóczy Péter | 2018.12.23. 22:21
Ajánlanám a sofőrnek a Lambrogni Livignoi kurzusát :) https://squadracorse.lamborghini.co...m/accademia/winter

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.