Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Zakopane: ratrak szabadította ki a sípályára tévedt Audit

2020.01.05. Bata Attila

Nem telik el síszezon anélkül, hogy valamelyik autós tesztelné az autóját a sípálya haván. Legtöbben ilyenkor a GPS-t hibáztatják, de hallottunk már arról, hogy az alkohol is szerepet játszott ilyen kalandokban.
Kép: Tygodnik Podhalański
Kép: Tygodnik Podhalański
Újabb történettel bővült az autós kalandok a sípályákon gyűjtemény, amelyből lent felsoroltunk néhányat, köztük az emlékezetes kékestetői esetet is.

A helyi újság beszámolója szerint tegnap Zakopane településen egy környékbeli Audi sofőrje tévedt a település sífutó-pályájára, ahol rövid próbálkozás után nem tudott továbbhajtani a hóban. A sofőr szerint a GPS vezette erre az útvonalra. Ahogy ilyenkor szokásos, a rendőrök megszondáztatták a sofőrt, aki nem fogyasztott alkoholt. A rendőrség 500 zlotys (kb. 39 ezer forint) bírságot szabott ki a sofőrre.

Érdekesség, hogy az egyik utas inzultálta az Audi kálváriájáról felvételeket készítő újságírót (lásd, videók lent). Aztán elhagyta a helyszínt, de fél órával később jelentkezett a rendőrségen, majd később az újságírótól is elnézést kért. Elmondása szerint ő fogyasztott alkoholt ...

A történet videókban elmesélve, időrendben visszafelé.
KOMMENTEK
minerel | 2020.01.05. 09:26
de miért ilyen kicsik a büntetések majd minden ilyen esetben?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Hotel Harnas csillagcsillagcsillag
Felnőttbarát, modern szálloda Bukowina Tatrzańska síterep közelében (500 m) és számos más zakopanei síterep vonzáskörzetében. Szobák reggelivel, á la carte étterem, valamint felár ellenében termálfürdő belépő is igényelhető!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Willa Cztery Pory Roku
Hangulatos 33 szobás szállás Zakopane közelében, csendes helyen, szép kilátással a Tátra hegyeire 1-5 fős fürdőszobás szobákkal, reggelivel és ebéddel foglalható.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.