Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Jasná: három napig aquaparkra cserélhető a síbérlet

2024.02.07. Bata Attila

Mától érvényes a szlovák síterep rendkívüli ajánlata. Akik a következő három napra váltanak síbérletet, azok ingyenes belépőt kapnak a Tatralandia vagy Bešeňová aquaparkokba. Persze, van azért egy ütős feltétel is.
A február 7-ére, 8-ára és 9-ére érvényes Jasná síbérletekhez ingyen belépő jár a már említett aquaparkokba. Az ajánlat a már korábban megvásárolt síbérletekre is vonatkozik. Két fontos kitétel van: a kiválasztott aquaparkba legkésőbb 13 óra előtt be kell lépni (akár síelés után), és a síbérletet fel kell mutatni belépéskor. Csak a bérlet érvényessége napján lehet a fürdőt ingyenesen használni.
Tatralandia Aquapark - Liptovsy Mikulas (Liptószentmiklós)
Tatralandia Aquapark - Liptovsy Mikulas (Liptószentmiklós)
A rendkívüli ajánlat hátterében az állhat, hogy mostanában nem a legideálisabbak a síelés körülményei a környéken. Hétfőn harmadfokú (160-180 km/órás széllökések), kedden másodfokú (120-140 km/órás) figyelmeztetést adtak ki a viharos szélre. Tegnap reggel 169,3 km/órás széllökést mértek Chopokon! A fürdőegységek látogatása alternatív program lehet a szállóvendégeknek.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Chalet Alaskit Jasná csillagcsillagcsillagcsillag
Jasná szívében, Oputné-n, a Chopok lábánál található újonnan épült, francia stílusú 6 fős apartman kültéri jakuzzival 200 méterre a sípályától.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Liptov csillagcsillag
Hotel Liptov, retro Hotel Chopok északi oldalán, a A3-Grand kabinos közelében 2-4-6 fős szobákkal. A legközelebbi sípálya (10a) 350 méterre található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Hotel Bystrina csillagcsillagcsillag
Erdőszéli wellnesshotel a Deménvölgyben, Chopok-Jasná síterepétől 6,5 km-re. Két-, háromágyas és családi szobák reggelivel, egyéb ellátás a szomszédos étteremben rendelhető. Szolgáltatások: szaunák, pezsgőfürdő, fitneszterem, játszószoba, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.