Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Jasná: viharos szél miatt elmaradt a világkupa verseny

2016.03.05. Bata Attila

Jasná hozta a szeles formáját és el kellett halasztani a hölgyek mai óriás-műlesikló versenyét. 32 évet kellett várni, hogy ismét ilyen rangos viadalt rendezzenek az Alacsony-Tátrában, de úgy néz ki, hogy legalább még egy napot várni kell. Holnap a szlalom versenyt rendezik, valószínűleg azt meg tudják majd tartani.
Hatalmas érdeklődés várta a mai versenyt, amelyet az erős szél miatt 10:30-ról 11:30-ra kellett elhalasztani az első döntéssel. 10:45-kor ismét összegyűlt a versenybíróság és lemondták a mai versenyt, az időjárási előrejelzések nem kecsegtettek semmi jóval a nap hátralévő részében.

Kép: FIS Alpine
Kép: FIS Alpine
Holnap a szlalomot rendezik, amely lentebbről és szélvédettebb helyről indul. Ha a pálya minősége megengedi, akkor azt a versenyt nagy eséllyel megtartják. Ebben az esetben hétfőn pótolnák a szombati versenyt. A szombati jegyek érvényesek hétfőre is.

Ha holnap nem sikerül versenyt rendezni, akkor délután összeül a versenybizottság, és eldöntik, hogy a két elmaradt verseny közül melyiket próbálják megrendezni hétfőn.

A versenyről itt írtunk előzetest.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Chalet Alaskit Jasná csillagcsillagcsillagcsillag
Jasná szívében, Oputné-n, a Chopok lábánál található újonnan épült, francia stílusú 6 fős apartman kültéri jakuzzival 200 méterre a sípályától.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Chata Zázvor
Skandináv típusú, fából épült turistaszállás Chopok/Jasná sípályáinak déli oldalától 1300 méterre. Szobák közös fürdőszobával és apartmanok saját fürdővel. Szolgáltatások: reggeli, bár/étterem, társalgószoba, sítároló, síkölcsönző, parkoló.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Chata Chopok
A Chata Chopok egy stílusosan berendezett, modern házikó az Alacsony-Tátrában, Bystrá falucskában. Maximum 9 fő elszállásolására alkalmas, Myto pod Dumbierom-tól 1,7 km-re Tále-tól 2,8 km-re, míg a Chopok déli oldalától 8,7 km-re található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.