Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Már nem csak a gleccseren lehet síelni Olaszországban

2023.11.08. Bata Attila

Jó hír, hogy már nem csak a gleccsereken lehet síelni az Alpokban. Lassan már alacsonyabb magasságokban is síelésre alkalmas pályákat tudnak varázsolni a napokban lehullott nagyobb hómennyiségnek köszönhetően.
Tegnapi webkamerakép - Seilbahnen Sulden
Tegnapi webkamerakép - Seilbahnen Sulden
Svájcban már kinyitott az első nem gleccser pálya, Ausztriában pedig hétvégén lehet már két alacsonyabban fekvő részen síelni. Hétfő óta Olaszország is megnyitotta az első nem gleccser pályáját, Sulden (Solda) síterepén.
Tegnapi webkamerakép (Seilbahnen Sulden)
Tegnapi webkamerakép (Seilbahnen Sulden)
Aki most itt síel és szerencséje van, az találkozhat az olasz női lesikló válogatottal (Sofia Goggia, Elena Curtoni, Federica Brignone, Laura Pirovano, Roberta Melesi, Karoline Pichler és a Delago nővérek, Nadia és Nicol Delago), akik itt készülnek a zermatti versenyükre. Elmondásuk szerint tökéletesek a hóviszonyok és a körülmények, régóta nem tudtak ennyire hasznos edzésmunkát elvégezni.
Havazás után  (Seilbahnen Sulden)
Havazás után (Seilbahnen Sulden)
Sulden, szokás szerint az elsők között kezdi a síszezont, ez idén sem változott. Azonban igazán örvendetes, hogy az elmúlt napokban az olasz hegyekben kb. 40-100 centiméter hó hullott. Ennek hatására több síterep is bejelentette már a nyitást. Például, november 18-tól nyit a Presena-gleccser és Madonna di Campiglio.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.