Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Március 15.: töltsd a nemzeti ünnepet a sípályákon!

2015.03.10.

Lassan közeledik a tavasz és a gyönyörű napsütéses idő sokakat a szabadba csábít. Szerencsére az eplényi és a mátraszentistváni pályákon még mindig sok hó várja a síelőket, és természetesen mindkét helyen programokkal is várják nemzeti ünnepen a vendégeket.
Nemzeti csúszás március 15-én | Fotó: Bakony Média
Nemzeti csúszás március 15-én | Fotó: Bakony Média
Eplényben idén is sor kerül a már hagyományosnak mondható nemzeti csúszásra. Az 1-es pályán hosszú sorban kígyózva, zászlókat lengetve halad majd a hótalpas megemlékezés a völgy felé. A kokárdádat ne felejtsd otthon!

A mátraszentistváni Síparkban 3 napos nemzeti síhétvégét rendeznek, melynek keretein belül pénteken, március 13-án ingyenes síoktatás lesz. Szombaton és vasárnap minden gyerekbérlet mellé ajándék 2 decis Happy Day almalét kapnak a kicsik. Szombaton ezen kívül hóásást is rendeznek értékes ajándékokért, vasárnap pedig ha síbérleted megvásárlásakor kokárdát viselsz, kapsz egy forró csokit és 2 cl Tátra Teát.
A tél tehát még nem ért véget, érdemes ezen a hétvégén is ellátogatni valamelyik közeli, hazai síterepre. Aki megteheti hogy kicsit többen utazzon, az a Murau melletti Kreischberg síterepén sem fog unatkozni. Itt ugyanis március 12-15. között számos zenei, családias, vidámabb program mellett helyet kapnak a snowboard és sí legjobbjai, és idén az amatőr versenyekre is nagy hangsúlyt fektetnek a szervezők! A Nagy Hideg-hegyen ugyan a hó már elolvadt, de természetbe vágyókat itt is várják, mégpedig egy emléktúrával, részletek itt.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
KAPCSOLÓDÓ FÓRUMOK
Szállástippek
Almdorf Stadl
Önálló faházak Stadl an der Mur szélén, Kreischbergtől 11 km, Turracher Höhétől pedig 22 km-re. A 70, illetve 100 m2 lakóterületű házak 6-9 fő befogadására alkalmasak.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Alpin Murau csillagcsillagcsillag
A hotel 2006 végén nyitotta meg kapuit az Alpok szívében, Murauban, mely kedvező áraival, barátságos vendéglátóival várja egész éven át az aktív sportok szerelmeseit. Szauna, csoportszoba, internet, sítároló van a házban!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel-Gasthof Lercher csillagcsillagcsillagcsillag
Osztrák család által vezetett, nagy múltú szálláshely Murau központjában, Kreischbergtől 7 km-re, 4 csillagos igényes szállodai, valamint 3 csillagos kedvezőbb árú szobákkal. Wellness: szauna, gőzszauna, relaxációs terem, masszázs.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.