Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Újabb őrület: síkesztyűbe épített mobiltelefon

2008.09.10. Bata Attila

Újabb őrület: síkesztyűbe épített mobiltelefon Itt az előttünk álló szezon újabb őrülete: a kesztyűbe épített mobiltelefon. Csak megrezzen, ha hívást kaptunk, megnyomjuk a kézfejünket, hogy felvegyük a hívást. Már beszélhetünk is a tenyerünkbe, hogy itt csücsülünk a liften két oszlop között. Az újdonság csak Amerikában kapható, egyelőre…

A Swany cég gondolt egy merészet és beépítette a mobiltelefont a téli sportkesztyűibe. Működése viszonylag egyszerű, hívás esetén a normál mobiltelefonokhoz hasonlóan a kesztyű is rezgéssel jelez, a csukló körül. Tárcsázni nem kell, vélhetően nehéz is lenne. Hangutasításra bemondott nevet automatikusan tárcsázza a készülék, vagyis a síkesztyű. A kommunikáció a tenyér és a hüvelykujj felett beépített mikrofon és hangszórón keresztül zajlik.

A cég szerint a telefonos kesztyű 12 óráig bírja készenléti állapotban, attól fogva már csak kesztyűként funkcionál. Egy feltöltéssel összesen 4 órát lehet vele beszélni egyhuzamban. Természetesen a cég külön töltőt is mellékel a kesztyűhöz. A beépített telefont és a kezünket egy vízlepergető, szigetelő réteg tartja melegen és szárazon.

A kesztyű az idei szezonban jelent meg először a piacon, és jelenleg csak az Egyesült Államokban kapható, 495 dolláros (kb. 85 000 forint) kiskereskedelmi árban.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.